Ασύλληπτη σκληρότητα: Η γιαγιά πέταξε κάτω το νεογέννητο της 15χρονης κόρης της στο δρόμο (Φωτό)

Τι άλλο θα δούμε; 

Η είδηση ξεπέρασε τα σύνορα της Κίνας και έχει προκαλέσει τον αποτροπιασμό και το σοκ της κοινής γνωμής παντού. Μια 15χρονη γέννησε στο δρόμο και η μητέρα της πέταξε το μωρό κάτω στο έδαφος. 

Με κραυγές έλεγε σε έντονο ύφος πως δεν μπορούν να κρατήσουν το παιδί και πως η κόρη της είναι πολύ νέα για να γίνει μητέρα. Οι περαστικοί έμειναν άναυδοι με το εν λόγω περιστατικό, αλλά ευτυχώς η νεαρή μητέρα και το νεογνό μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ταϊσίνγκ για τις πρώτες βοηθείες με αποτέλεσμα να αφερεθεί ο πλακούντας ομαλά και το μωρό να νοσηλεύεται με σταθερή την κατάσταση της υγείας του.

Η έφηβη σπούδαζε σε άλλη πόλη της ανατολικής Κίνας και πήγε για διακοπές στο σπίτι της μητέρας της ώσπου κάποια στιγμή άρχισε να αιμοραγεί στα γεννητικά όργανα και μαζί με τη μητέρα της πήραν το λεωφορείο για το νοσοκομείο, αλλά πριν φτάσουν η κοπέλα κατέβηκε και έφερε στον κόσμο μια νέα ζωή, που αντι να λάβει τη στοργική αγκαλιά της μαμάς και της γιαγιάς του, βιώσε μια φρικαλέα εμπειρία με το που πρωτοείδε τον κόσμο. Η γιαγιά αντι να μεταφέρει το μωρό στο νοσοκομείο το άφησε στην άκρη του δρόμου, αλλά γρήγορα επενέβησαν οι νοσοκόμοι. Η άσπλαχνη γυναίκα είναι στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατείται δηλώνοντας μετανιωμένη!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ