24χρονη έχασε την ζωή της στο πρώτο ραντεβού: Αναποδογύρισε στον Τάμεση το σκαφάκι του άνδρα που γνώρισε online (ΦΩΤΟ)

Ο 30χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας

Τραγική κατάληξη είχε το πρώτο ραντεβού της 24χρονης Charlotte Brown με τον 30χρονο Jack Shepherd, καθώς η κοπέλα έχασε τη ζωή της όταν πήγαν βόλτα με το ταχύπλοό του στον Τάμεση και εκείνο αναποδογύρισε.

Όλα συνέβησαν τον Δεκέμβριο του 2015.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί on line και αφού βγήκαν για δείπνο- και κατανάλωσαν δύο μπουκάλια κρασί- αποφάσισαν να πάνε βόλτα με το ταχύπλοο του Shepherd. 

Στη συνέχεια, ο web designer και η κοπέλα πήραν το σκάφος του- και μαζί ένα μπουκάλι σαμπάνια- με σκοπό να πάνε βόλτα προς το Γουέστμινστερ και να επιστρέψουν, όπως αναφέρει το BBC.

O 30χρονος, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, παραδέχθηκε πως ακολουθούσε "ρουτίνα αποπλάνησης" και πως η Brown δεν ήταν η πρώτη κοπέλα που ανέβαινε στο σκαφάκι του.

Παραδέχθηκε, επίσης, πως το να "προσελκύει γυναίκες ήταν ο λόγος που αγόρασε το ταχύπλοο".

(Ο Jack Shepherd. Photo: PA)

Η κοπέλα, πριν πάνε στο σκάφος, είχε στείλει μήνυμα στην αδελφή της και την φίλη, όπου έγραφε «Με πάει βόλτα με το ταχύπλοό του στον Τάμεση. Είμαι σίγουρη πως είναι ασφαλές, και θα πληρώσει για το ταξί της επιστροφής μου».

(Η Charlotte με την αδελφή της)

Ο Sheperd κατηγορείται πως πήγαινε με διπλάσια ταχύτητα από το κανονικό, άφησε την 24χρονη να πάρει το τιμόνι ενώ γνώριζε πως ήταν μεθυσμένη και δεν είχε σε εμφανές σημείο τα σωσίβια.

«Όλα αυτά οδήγησαν στον θάνατο μιας νεαρής γυναίκας» τόνισε ο κατήγορος, με την Brown να αφήνει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, λίγες ώρες μετά το δυστύχημα με το ταχύπλοο στον Τάμεση. 

Η δίκη συνεχίζεται, ενώ ο 30χρονος δεν δέχεται τις κατηγορίες για φόνο εξ΄αμελείας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ