Μαμά και κόρη στον Βόλο έδωσαν Πανελλήνιες μαζί και πέτυχαν και οι δυο

Ιστορία επιτυχίας.

Διπλή επιτυχία στις φετινές Πανελλήνιες για μια οικογένεια στον Βόλο, καθώς μητέρα και κόρη έδωσαν μαζί εξετάσεις και πέτυχαν καλή βαθμολογία.

Συγκεκριμένη, η τελειόφοιτη του Μουσικού Λυκείου Βόλου, Δέσποινα-Παρασκευή Σταθοπούλου συγκέντρωσε 17.771 μόρια στη Θεωρητική Κατεύθυνση, στοχεύοντας στη Σχολή Ψυχολογίας στη Θεσσαλονίκη.

Η μητέρα της, Μαρία Μαστρογιάννη, εργαζόμενη στον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, συγκέντρωσε 14.153 μόρια και πρώτη της επιλογή είναι το ΙΑΚΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η 50χρονη δήλωσε στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος Βόλου»: «Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Διαβάζαμε μαζί, μαζί γνωρίσαμε τα όριά μας, μαζί κάναμε θυσίες και δίναμε κουράγιο η μία στην άλλη. Για μένα προσωπικά ήταν ένα όνειρο, πες ένα απωθημένο. Για προσωπικούς λόγους δεν έδωσα Πανελλαδικές και αποφάσισα να το κάνω τώρα. Τώρα ήρθε για μένα το πλήρωμα του χρόνου να ανοίξω έναν νέο κύκλο, αυτόν της πραγματοποίησης ονείρων».

Η κόρη της, από την πλευρά της ανέφερε: «Διαβάζαμε μαζί και έπαιρνα κουράγιο. Όταν την έβλεπα να προσπαθεί προσπαθούσε κι εγώ περισσότερο. Ήταν μια μοναδική εμπειρία, με δύσκολες αλλά και όμορφες στιγμές».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ