Παντρεύτηκε η Βανέσα Παραντί τον ωραίο σκηνοθέτη της- Όμως ο 16χρονος γιος της από τον Τζώνυ Ντεπ είναι βαριά άρρωστος (ΦΩΤΟ)

Γάμος, εν μέσω πληροφοριών για σοβαρή ασθένεια του γιου της, για την Βανέσα Παραντί...

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν στη Γαλλία η Βανέσα Παραντί και ο γοητευτικός σκηνοθέτης σύντροφός της, Samuel Benchetrit.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016, ενώ τον περασμένο Μάρτιο είχε ακουστεί πως αρραβωνιάστηκαν, χωρίς οι ίδιοι να το επιβεβαιώσουν ποτέ.

(Photo: LP/ Arnaud Dumontier)

Ωστόσο, στη ζωή της νεόνυμφης Παραντί φαίνεται πως δεν είναι όλα ρόδινα, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 16χρονος γιος που έχει αποκτήσει με τον Τζώνη Ντεπ, Τζακ, είναι σοβαρά άρρωστος.

Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, η Βανέσα Παραντί λίγες ημέρες πριν, δεν παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας "Knife + Heart" στο Παρίσι, ώστε να είναι στο πλευρό του γιου της, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για "σοβαρό πρόβλημα υγείας" του νεαρού.

Η απουσία του Τζακ από τον γάμο της μητέρας του- όπου βρέθηκε η 19χρονη αδελφή του Lily Rose- φούντωσε τις φήμες περί σοβαρού προβλήματος υγείας.

(Photo: LP/ Arnaud Dumontier)

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης της ταινίας "Knife + Heart" ήταν εκείνος που αναφέρθηκε στην υγεία του νεαρού, δικαιολογώντας την απουσία της Παραντί από την πρεμιέρα.

Ο Yann Gonzalez ανέφερε πως η Βανέσα "απουσιάζει λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας του γιου της", ωστόσο, πηγή τόνισε στο People πως ο Τζακ "είναι μια χαρά και δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας", ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες όσοι τον είδαν την περασμένη Τετάρτη κοντά στο διαμέρισμα της μητέρας του στο Παρίσι είπαν πως έδειχνε "πολύ καλύτερα".

(Photo: LP/ Arnaud Dumontier)

Έτσι, η 45χρονη ηθοποιός και ο ωραίος σκηνοθέτης της ανέβηκαν χαμογελαστοί τα σκαλιά της εκκλησίας, σε ένα γραφικό χωριό της Γαλλίας, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το "Le Parisien", με τις φήμες για την υγεία του γιου της να "σκιάζουν" την ρομαντική τελετή.

(Photo: LP/ Hendrik Delaire)

(Photo: LP/ Arnaud Dumontier)

(Photo: LP/ Arnaud Dumontier)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ