Ανείπωτη τραγωδία- Νεκρές δύο 11χρονες σε τροχαίο- Τραυματίστηκε η οδηγός μητέρα της μιας μικρούλας

Συγκλονισμένη η Κύπρος από τη διπλή τραγωδία που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στην άσφαλτο.

Δύο κοριτσάκια, μόλις 11 ετών, έχασαν τη ζωή τους σε τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε χθες στην Κύπρο.

Τα τέσσερα παιδιά που επέβαιναν στο μοιραίο όχημα βρισκόντουσαν στην Ιταλία για διαγωνισμό χορού και τα ξημερώματα επέστρεψαν στην Κύπρο.

Η 40χρονη οδηγός είχε μεταβεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας όπου τα παρέλαβε και όλοι τους επέστρεφαν στην Πάφο όπου διαμένουν.

Γύρω στις 4:40 η 40χρονη οδηγός, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, με αποτέλεσμα να φύγει από την πορεία του, να κτυπήσει δεξιά στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και εν συνεχεία να συρθεί κάπου 50 με 60 μέτρα, να αναποδογυριστεί και να ακινητοποιηθεί, όπως αναφέρει το reporter.com.cy.

Το ένα εκ των δύο κοριτσιών εκτινάχθηκε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από το όχημα και να βρεί ακαριαίο θάνατο.

Δυστυχώς και τα δύο κοριτσάκια δεν έφεραν ζώνες ασφαλείας... Η 40χρονη οδηγός και ο 15χρονος που ήταν συνοδηγός, έφεραν ζώνες ασφαλείας, ενώ διερευνάται κατά πόσο έφερε ζώνη ασφαλείας ο 14χρονος που βρισκόταν στα πίσω καθίσματα μαζί με τις άτυχες 11χρονες.

Τόσο τα δύο αγοράκια, 14 και 15 ετών, όσο και η 40χρονη, μητέρα εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια του οχήματος και για τον απεγκλωβισμό του κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ωστόσο και οι τρεις τραυματιστήκαν ελαφρά και η υγεία τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ