"Πεντάμορφη η νύφη στα Χανιά": Όμορφα λόγια, ξεκίνησε να τραγουδάει ο γαμπρός και το γλέντι κράτησε ως το πρωί

Ένας από τους πιο αγαπητούς Χανιώτες καλλιτέχνες ενώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (27-06-2018) με τα ιερά δεσμά του γάμου, με την αγαπημένη του.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Μανωλαράκη, o οποίος παρουσία πολλών φίλων και συγγενών, παντρεύτηκε την σύντροφό του, Αργυρώ Καραμουσαδάκη.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών φίλων και συγγενών του ζευγαριού στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου στο Νέο Χωριό Βουκολιών, ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακό ήταν το γλέντι που στήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσκλών, στην πλατεία του χωριού που διαμορφώθηκε κατάλληλα για το ευτυχές γεγονός.

Tο ψιλόβροχο που έπεσε για λίγα λεπτά, δεν ήταν αρκετό για να εμποδίσει το κέφι αλλά και το γλέντι, για το οποίο η προετοιμασία είχε ξεκινήσει μέρες πριν, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Όπως ήταν φυσικό, το γλέντι ήταν καθαρά παραδοσιακό, ενώ το παρών έδωσαν για να ευχηθούν στο ζευγάρι, πολλοί συνάδελφοι του Ανδρέα, ο οποίος είναι από τα πιο ευγενικά και καλά παιδιά του χώρου. Η νύφη, η πανέμορφη Αργυρώ, έλαμπε μέσα στο κομψό νυφικό της, ενώ η πιο συγκινητική στιγμή ήταν το τραγούδι “Όμορφα λόγια” που ξεκίνησε στην αρχή να τραγουδά μόνος του ο Ανδρέας και στη συνέχεια τραγούδησαν μαζί!

Γαμπρός και νύφη σε ένα γάμο εκπληκτικό στα Χανιά

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ