Δεν το έχετε ξαναδεί - Στο Ναύπλιο ο αγρότης Άρης Τσιρίκος δείχνει πως πιάνει με το χέρι την οχιά! (Φωτο – βίντεο)

Φυσικά το φίδι αφέθηκε και πάλι ελεύθερο από τον ίδιο κοντά στο σημείο που βρέθηκε

Πόσο ψύχραιμοι θα μπορούσατε να παραμείνετε αν στο κτήμα σας βλέπατε μια οχιά; Όσο και να διατηρούσατε την ψυχραιμία σας, μάλλον δεν θα μπορούσατε να κάνετε αυτό που έκανε ο Άρης Τσιρίκος.

Ο  αγρότης από το Ναύπλιο, όπως αναφέρει το αγροτικές ειδήσεις, βρήκε στο κτήμα του  μία δηλητηριώδη οχιά, σήμερα  Κυριακή 1 Ιουλίου 2018. Η εβδομήντα εκατοστών οχιά είχε εγκλωβιστεί μέσα σε ένα ψηλό τενεκέ σε κτήμα με φασόλια και δεν μπορούσε να βγει.

Ο αγρότης Αρης Τσιρίκος που μάζευε φασόλια για τα ζωντανά του είδε την οχιά και την έπιασε. Φυσικά το φίδι αφέθηκε και πάλι ελεύθερο από τον ίδιο κοντά στο σημείο που βρέθηκε. Πριν το κάνει αυτό όμως, φρόντισε κρατώντας τη στα χέρια του, να δώσει συμβουλές για το τι πρέπει να κάνει όποιος συναντήσει μια οχιά.

 

Η οχιά είναι το μόνο δηλητηριώδες φίδι στην Ελλάδα Δαγκώνει με τα μπροστινά της δόντια μόνο όταν νιώσει ότι διατρέχει κίνδυνο.

Δείτε στο  βίντεο τις οδηγίες που δίνει ο Άρης Τσιρίκος αν πότε συναντήσετε αυτό το φίδι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ