Οι Θεές της πασαρέλας προσγειώθηκαν στη Μύκονο : Τζίτζι Χαντίντ, Έμιλι Ραταϊκόφσκι & Κέιτ Μος « νονές» του Nammos Village (φωτο-βιντεο)

H Έμιλι Ραταϊκόφσκι με κόκκινο φόρεμα και η  Τζίτζι Χαντίντ, ντυμένη στα ροζ έδωσαν το παρών σε μια βραδιά που τα είχε όλα!  Τα δυο διάσημα μοντέλα έλαμψαν με τα υπέροχα φορέματά τους και έκοψαν την κόκκινη κορδέλα με ένα πελώριο ψαλίδι

Φαντασμαγορικά εγκαίνια με Emily Ratajkowski, Gigi Hadid και Kate Moss. Το εμπορικό κέντρο Nammos Village στην Ψαρρού άνοιξε επισήμως τις πόρτες του στις 30 Ιουνίου με εκλεκτούς καλεσμένους και παγκοσμίου φήμης μοντέλα που ομόρφυναν την παρουσίαση του χώρου. 

H Έμιλι Ραταϊκόφσκι με κόκκινο φόρεμα και η  Τζίτζι Χαντίντ, ντυμένη στα ροζ έδωσαν το παρών σε μια βραδιά που τα είχε όλα!  Τα δυο διάσημα μοντέλα έλαμψαν με τα υπέροχα φορέματά τους και έκοψαν την κόκκινη κορδέλα με ένα πελώριο ψαλίδι.


 

Can’t get much hotter dates than @katemossagency & @emrata ???? Thanks for having us @nammosmykonos @nammosvillage #nammosvillage #luxuryshopping #onlyatnammos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις


 

My ultimate girl crush on the decks❤️ ??????#katemoss #loveher #partypeople #goodvibes #instamood #instafun #girlcrush #theone #mykonos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiota Zoi (@yzoi) στις



Tην συνάδελφό τους Κέιτ Μος σε ρόλο dj στο πλευρό του Fat Tony, show με λέιζερ και μουσική από τον Βρετανό καλλιτέχνη Tokio Myers, πυροτεχνήματα, βεγγαλικά, λεπτές γεύσεις και άφθονη σαμπάνια.

 Ο δρόμος προς την Ψαρρού είχε μπλοκάρει καθώς οι VIP προσκεκλημένοι -μεταξύ των οποίων οι DSquared2, η τραγουδίστρια Nicole Scherzinger και η γυναίκα ηφαίστειο Lexy Stevens - κατέφθαναν ο ένας μετά τον άλλο. 

 

?? @livincool

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

Tα βλέμματα μαγνήτισαν το Range Rover  που μετέφερε την Έμιλι Ραταϊκόφσκι και η κάμπριο  Jaguar στην οποία επέβαινε η Τζίτζι Χαντίντ. 


 

June 30 : Gigi and @emrata at the opening of Nammos village in Mykonos #gigiupdates #GigiHadid #zigi #zigiupdates #zaynmalik #zaynupdates #emrata #mykonos #nammosvillage

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ZiGi Updates (@zigi_update12) στις

Η guest list περιελάμβανε γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz όπως ο PR man Γιώργος Ντάβλας, και η Ελίζαμπεθ Ελετσί, η οποία δεν παρέλειψε να βγάλει φωτογραφία με την Nicole Scherzinger. 

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και σε κανέναν paparazzi δεν επετράπη η είσοδος. Το Mykonos Live TV αποκλειστικά πλάνα από το λαμπερό event.

 Να σημειώσουμε ότι στο Nammos Village που καλύπτει έκταση 12 στρεμμάτων επέλεξαν να κάνουν τις… διακοπές τους πολλοί επώνυμοι από το χώρο της διεθνούς μόδας.


 

With my beauty @gigihadid in Greece @nammosmykonos ✨??✨ @nammosvillage #onlyatnammos #nammosvillage #luxuryshopping

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις


 

ομορφη nyxta ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

Οι κτηριακές εγκαταστάσεις θυμίζουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των κυκλαδικών νησιών της Ελλάδας και διακρίνονται για τις γεωμετρικές γραμμές τους, που «παντρεύονται» τέλεια με το φυσικό τοπίο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ