Νina Suri : Oι πιο ελαφριές τσάντες στον κόσμο μόλις 400 γρ έχουν έμπνευση τον Νταλί τον Γκάουντι & τον Πικάσο ! - Ότι πιο εντυπωσιακό έχω δει (ΦΩΤΟ)

To eirinika σας παρουσιάζει τις τσάντες της Ισπανίδας από την Βαρκελώνη που επιπλέον ανοίγουν τόσο καλά ώστε να μπορούν οι γυναίκες να βρίσκουν εύκολα τα πάντα μέσα.

Τις ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά και που να ήξερα την ιστορία που κρύβεται πίσω τους.

Όταν μάλιστα τις κράτησα στο χέρι μου ,ξεχωρίζοντας τες μέσα στα πολυκαταστήματα του Λονδίνου Selfridges , είδα πόσο ελαφριές σαν  από το φτερό είναι !

Δεν μπόρεσα φυσικά να τις αγοράσω γιατί είναι αρκετά ακριβές αξίζουν όμως να μάθετε την ιστορία τους

Λέγονται  Νina Suri και δημιουργός τους είναι μια Ισπανίδα που έχει γυρίσει όλο τον κόσμο ,μια globe trotter  οπως λέμε σήμερα.

Έδρα τους η  Βαρκελώνη και μούσα  τους  οι γιαγιάδες της δημιουργού από τα ονόματα των οποίων «βαφτίστηκε» το brand.

Anita & Surina οι γιαγιάδες λοιπόν και η σύντμηση των ονομάτων τους αλλά και η αγάπη κυρίως της σχεδιάστριας υπήρξαν η αφορμή και η έμπνευση για αυτές τις εκπληκτικές τσάντες .

Εκτός από τη γιαγιά ,έμπνευση της σχεδιάστριας αυτών των δερμάτινων φτιαγμένων  στο χέρι τσαντών είναι ο Πικάσο και ο Σαλβαδόρ Νταλί ,ο Γκαουντί αλλά και το διασημότερο αξιοθέατο της πόλης η Sagrada Famillia .

Ζυγίζουν μόλις 400 γρ και φτιάχνονται απο το καλύτερο δέρμα μία μία .To eirinika σας παρουσιάζει τις τσάντες της Ισπανίδας από την Βαρκελώνη που επιπλέον ανοίγουν τόσο καλά ώστε να μπορούν οι γυναίκες να βρίσκουν εύκολα τα πάντα μέσα.

Σκέφτηκα να σας τις δείξω γιατί πλέον κυκλοφορούν τόσες πολλές τσάντες ώστε δύσκολα κάποιες έχουν κάτι ιδιαίτερο. 

Επιμέλεια Ειρήνη Νικολοπούλου

https://www.nitasuri.com/pages/the-designer

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ