Ζώδια: Ο Ερμής στον Λέοντα- Οι επικοινωνίες μας γίνονται πιο ερωτικές - Ποιοι είναι οι τυχεροί

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Λόγος δυναμικός, εντυπωσιακός αλλά και με έπαρση θα φέρει από σήμερα ο Ερμής στο Λιοντάρι! Οι επικοινωνίες μας γίνονται πιο ερωτικές αλλά και σίγουρα πιο δραματικές! Τα Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς, είναι οι πιο τυχεροί της εποχής επικοινωνιακά όπως αναφέρει το oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αυτές τις μέρες, Κριέ, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή σε λόγια και κινήσεις, διότι θα καθορίσουν την εξέλιξη ολόκληρου του επόμενου διαστήματος. Από σήμερα, που ο Ερμής μπαίνει στο Λέοντα, συγκεντρώσου σ’ ένα πρόγραμμα, που θα σου επιτρέψει να προωθήσεις τα σχέδιά σου με όσο το δυνατόν λιγότερο κόπο. Αρκετά πράγματα οδεύουν προς βελτίωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βγάλε σήμερα την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που έχεις, Κριέ μου, για να περάσεις πολύ όμορφα κι ερωτικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δε θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα σήμερα στη δουλειά σου, Κριέ, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα τα ξεπεράσεις όλα με πολλή ευκολία και θα πας για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζουν ν’ αποδίδουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Χρειάζεται προσοχή, Ταύρε, σε θέματα που αφορούν οικογένεια και ειδικότερα τα νεαρότερα μέλη της. Μην είσαι τόσο αυστηρός και δες τα πράγματα σε πιο ρεαλιστική βάση, για να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις που επιμένουν να σε ταλαιπωρούν. Από σήμερα, που ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα, η τάξη κι ο καλός προγραμματισμός, σε συνδυασμό με μία μικρή διαχείριση του άγχους, θα σε βοηθήσουν επαρκώς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα προσπαθήσεις, Ταύρε, να φέρεις ισορροπία και γαλήνη στη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δε θα μείνεις για πολύ έτσι, αφού με τον ερωτισμό που αυτή την περίοδο εκπέμπεις, έρχεται σίγουρα η γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μέτρα καλά μερικά πράγματα, Ταύρε, διότι μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις στην εργασία σου και να μην το έχεις αντιληφθεί. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με δικά σου άτομα και να πάρεις την άποψή τους. Στον οικονομικό τομέα, πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Οι προτάσεις και ιδέες των ημερών, Δίδυμέ μου, δεν υπόσχονται σιγουριά ως προς το θετικό του αποτελέσματος. Δείχνουν όμως ιδιαίτερα δελεαστικές, οπότε συγκρατήσου κι εξέτασε τες, αναλύοντας κάθε πτυχή τους διεξοδικά, πριν προβείς σε αποφάσεις που μάλλον θα μετανιώσεις αργότερα. Ο δυναμισμός σου βρίσκεται στα ύψη, κι οφείλεις να είσαι προσεκτικός, ώστε να μην εκπέμπεις λάθος μηνύματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Δίδυμε, και να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα τις λύσεις που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις έντονο άγχος, Δίδυμέ μου, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα ζητήσεις τη βοήθεια συνεργατών σου. Πρόσεξε το άγχος σου, για ν’ αποφύγεις προστριβές. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση στον τομέα των εσόδων. Θα σου κάνουν προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Παρεξηγήσεις στο στενό σου κύκλο διαφαίνονται στον ορίζοντα, Καρκίνε, γι’ αυτό συγκράτησε την ένταση και τα λόγια σου σε κάθε περίπτωση. Θα προκύψουν τώρα κάποιες αλλαγές και το αν θα είναι θετικές ή αρνητικές για σένα, θα εξαρτηθεί καθαρά από τη στάση που θα κρατήσεις. Φρόντισε, λοιπόν, η συμπεριφορά σου ν’ αντανακλά τη θετική σου ενέργεια κι έτσι να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλησίασε σήμερα περισσότερο το σύντροφό σου, Καρκίνε, και πες του αυτά που νιώθεις, για να αισθανθείς καλύτερα κι εσύ. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άρχισε να κοιτάζεις δίπλα σου και σίγουρα θα έρθει η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα να πάρεις μεγάλα ρίσκα στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, αλλά και ν’ αλλάξεις πράγματα. Μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα, αλλά να ξέρεις ότι είναι τελείως παροδικά. Καλό είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Από σήμερα, Λέων, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου και σ’ ευνοεί για ν’ αλλάξεις πράγματα που δε σου αρέσουν. Να είσαι σίγουρος πριν πράξεις και να θυμάσαι, ότι ο παραμικρός αποχωρισμός έχει μακροπρόθεσμα το τίμημά του. Περιόρισε την ανυπομονησία σου, παράμεινε ήρεμος και τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων μου, μπορεί να οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.
 

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, Λέων, και μάλιστα αυτά που κατά το παρελθόν σε κούραζαν. Καταστάσεις που καθυστερούσαν, τώρα θα δεις να παίρνουν τη φυσιολογική τους ροή. Απόφυγε πάντως τις αντιθέσεις με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα παραμένουν πολλά. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση απέναντι σε αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Δύσκολο διάστημα το ερχόμενο για σένα, Παρθένε μου, με θέματα που έρχονται στην επιφάνεια και σου ζητούν επιτακτικά λύση. Αξιολόγησε τις συνθήκες και βάλε προτεραιότητες, που θα επιτρέψουν ν’ ανταποκριθείς καλύτερα. Συζητήσεις με οικεία πρόσωπα φέρνουν εντάσεις κι ανατροπές, γι‘ αυτό σκόπιμο θα ήταν να είσαι προσεκτικός και φειδωλός στα λόγια σου. Μην παραμελείς τον εαυτό σου και πρόσεχε αν οδηγείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί η σχέση σου, Παρθένε μου, να πάρει μία τροπή που δεν περίμενες. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει.
 

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Παρθένε, να δημιουργήσεις αντιπαλότητες με τους συνεργάτες σου, αφού στο μέλλον θα χρειαστείς τη βοήθειά τους. Μην κάνεις σήμερα μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα, Ζυγέ, σου φέρνουν πληροφορίες με τη βοήθεια των οποίων βρίσκεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν και καταφέρνεις να τα διευθετήσεις με τρόπο απόλυτα συμφέροντα για σένα. Να έχεις τεράστια προσοχή στα λόγια που θ’ ακούσεις, αφού χρειάζονται επεξεργασία για να σε οδηγήσουν στο σωστό δρόμο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου, Ζυγέ, θα είναι στα ύψη του σήμερα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, συζήτησε με τον σύντροφο σου κι έκφρασε τα παράπονα που ενδεχομένως έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, ασχολήσου και με δικά σου θέματα και μην προσπαθείς να βοηθήσεις μόνο τους άλλους. Μπορείς κι εσύ να ζητήσεις τη συνδρομή των συνεργατών σου, ενώ είναι ευκαιρία να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση, οπότε πρόσεξε με τις κινήσεις που θα κάνεις, να παραμείνεις εντός προγραμματισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το σπίτι σου, Σκορπιέ μου, έχει δυστυχώς μετατραπεί τον τελευταίο καιρό σε… κέντρο διερχομένων κι εσύ, με την απουσία σου λόγω υποχρεώσεων, αδυνατείς να βάλεις τα απαραίτητα όρια, με αποτέλεσμα να έρχονται στιγμές που επιστρέφοντας για λίγη ξεκούραση, νιώθεις φιλοξενούμενος. Από σήμερα, που ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα, θέσε τα όριά σου με ήρεμο και ευγενικό τρόπο, διαφορετικά σύντομα θα βρεθείς σε αδιέξοδο που θα σ’ αναγκάσει να φερθείς με ανατρεπτικό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Χρειάζεται σήμερα, Σκορπιέ μου, να μιλήσεις και να νιώσεις πιο ήρεμα με το σύντροφο σου. Μερικές φορές νιώθει, ότι η συμπεριφορά σου μπορεί να τον απομακρύνει. Άλλαξε στάση και γίνε πιο ρομαντικός.
 

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ό,τι και να κάνεις στο χώρο της εργασίας σου, Σκορπιέ, απαιτεί να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα, αλλά και σοβαρότητα. Μην παρασυρθείς από επιφανειακά άτομα, διαφορετικά θα κάνεις λάθη που δε θα μπορούν να διορθωθούν. Τα οικονομικά σου σήμερα δε θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Οι αλλαγές που έγιναν πρόσφατα, Τοξότη, σε δυσκολεύουν λόγω μιας μικρής σου άρνησης απέναντι στη μετάβαση προς την καινούργια αυτή περίοδο. Οι εξελίξεις είναι καθοριστικές κι αναπόφευκτες. Από σήμερα, που ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα, δραστηριοποιήσου, θέσε τους στόχους σου και συγκεντρώσου στην επίτευξή τους. Ο καιρός κυλά γρήγορα και δε σου αφήνει περιθώριο να κοιτάζεις πίσω.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, Τοξότη, σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφο σου και να βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Οι ελεύθεροι μπορείτε να κάνετε κινήσεις για μια νέα σχέση. Θα εκπέμπετε ερωτισμό που θα βρίσκει στόχο.
 

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, και σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό είναι ν’ αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν. Μην πάρεις εσύ κάποιο ρίσκο. Κληρονομικά ή φορολογικά θέματα θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να είσαι αρκετά συγκρατημένος στις οικονομικές συναλλαγές σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η απαισιοδοξία σου σ’ έχει καταβάλλει, Αιγόκερέ μου, σε βαθμό που έχει ακινητοποιήσει κάθε δυνατότητα δράσης. Ήρθε η ώρα να σταθείς στα πόδια σου και να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν. Μη θρηνείς την άδική σου μοίρα και φρόντισε να φτιάξεις αυτή που σου ταιριάζει, με τις πράξεις και την αποφασιστικότητα, που σου ζητάει επειγόντως ενίσχυση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχουν παρερμηνευτεί πολλά πράγματα, Αιγόκερε μου, σε σχέση με τη συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφο σου. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο.
 

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αλλαγές θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, Αιγόκερε, και καλό είναι να φανείς προετοιμασμένος, για ν’ αποφύγεις τις παγίδες. Μην ανακοινώσεις τα σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς έξυπνα σε κάποιες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Από σήμερα ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα, Υδροχόε, και θα κάνει πολύ καλύτερη την επικοινωνία σου. Το προηγούμενο διάστημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για σένα, σε βοήθησε όμως να δεις ποιοι είναι οι άνθρωποι στους οποίους μπορείς να στηρίζεσαι και ποιοι είναι μόνο για να περνάς ευχάριστα την ώρα σου. Μην ξεχάσεις τα συμπεράσματά σου αυτά, την επόμενη φορά που θα είσαι σε πλεονεκτική θέση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς μου, Υδροχόε μου, λίγο απομονωμένος και προβληματισμένος από το ταίρι σου. Μίλησε μαζί του, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.
 

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην πάρεις σήμερα αποφάσεις σε κάτι που αφορά την εργασία σου, Υδροχόε, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις. Μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή κι εξέτασε τα πράγματα εις βάθος. Απόφυγε να παρασυρθείς από συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να μείνεις μακριά από άσκοπες αγορές, που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φιλικά πρόσωπα, Ιχθύ, σου προτείνουν κάτι που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα, για το οποίο όμως θα πρέπει να σκεφτείς πολύ πριν αποφασίσεις. Να είσαι σε ετοιμότητα, αλλά δίχως παρορμητισμό, ο οποίος δε βοηθάει στη λήψη σωστών αποφάσεων. Μη δείχνεις εμπιστοσύνη παντού, παρά μόνον εκεί που έχεις αποδείξεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Ιχθύ, να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφο σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα κι είσαι ρομαντικός και τρυφερός.
 

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορέσεις σήμερα να τακτοποιήσεις θέματα στη δουλειά σου, Ιχθύ, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ