"Συμβόλαιο θανάτου" η εν ψυχρώ δολοφονία 45χρονου στο Παλαιό Φάληρο- Συνεχίζεται ο "πόλεμος" των νονών της νύχτας

Οι δράστες, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛΑΣ εκτελούσαν «συμβόλαιο θανάτου», «γάζωσαν» τον 45χρονο με καλάσνικοφ.

Θύμα μαφιόζικης δολοφονικής επίθεσης έπεσε σήμερα το πρωί στο Παλαιό Φάληρο, 45χρονος, πολύ γνωστός στον χώρο του υποκόσμου.

Η Αστυνομία εντάσσει την επίθεση στον "πόλεμο" που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό, με διαδοχικές δολοφονίες αρχηγικών στελεχών της νύχτας.

Το θύμα, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έδωσε μάχη με τους εκτελεστές του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, βαρύτατα τραυματισμένος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε.

Οι δράστες, οι οποίοι -σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛΑΣ- εκτελούσαν «συμβόλαιο θανάτου», «γάζωσαν» τον 45χρονο με καλάσνικοφ, έξω από πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Ναϊάδων και Αίαντος, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι δράστες επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ πιθανότατα υπήρχε και μια μοτοσικλέτα και προσέγγισαν τον 45χρονο μάλλον την ώρα που έβγαινε από την πολυκατοικία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα ανταπέδωσε τους πυροβολισμούς με πιστόλι που είχε πάνω του.

Στον τόπο της αιματηρής επίθεσης βρέθηκαν πολλοί κάλυκες από καλάσνικοφ και πιστόλι, οι οποίοι θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να γίνει βαλλιστική έρευνα, για να διαπιστωθεί αν τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Παράλληλα, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και αναζητούν υλικό από κάμερες, που τυχόν υπάρχουν στην περιοχή και οι οποίες ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τους δράστες πριν ή μετά την επίθεση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ