Τι έπαθε ο μαθητής που μάλωσε δημόσια ο Εμανουέλ Μακρόν; Κλείστηκε σπίτι γιατί τον κοροϊδεύει όλο το σχολείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύσκολες στιγμές για τον νεαρό μαθητή τον οποίο μάλωσε μπροστά σε πολύ κόσμο και τηλεοπτικές κάμερες ο Εμανουέλ Μακρόν.

Viral έγινε, πριν από λίγες μέρες, ο διάλογος του Εμανουέλ Μακρόν με έναν έφηβο, ο οποίος θέλησε να αποκαλέσει με το χαϊδευτικό του τον Γάλλο πρόεδρο.

Ο Μακρόν δεν εκτίμησε την... χαριτωμένη προσφώνηση του νεαρού μαθητή και τον μάλωσε έντονα μπροστά, μάλιστα, σε πλήθος κόσμου, αλλά και τηλεοπτικές κάμερες.

Το περιστατικό συνέβη στο περιθώριο τελετής στη βόρεια Γαλλία, για την έκκληση του στρατηγού Σαρλ ντε Γκολ για λαϊκή αντίσταση κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

«Όλα καλά, Μανού;» ("Ca va Manu?") ήταν η ατάκα του νεαρού που έκανε έξαλλο τον Γάλλο πρόεδρο. 

«Όχι, όχι, βρίσκεσαι σε μια επίσημη εκδήλωση... Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο» του απάντησε αυστηρά κι απότομα ο Εμανουέλ Μακρόν, ενώ συνέχισε «Μπορείς να κάνεις σαν κλόουν, αλλά σήμερα ψέλλουμε τον Εθνικό Ύμνο της Γαλλίας και τον Ύμνο της γαλλικής Αντίστασης. Θα απευθύνεσαι σε εμένα ως κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας ή απλά κύριε».

«Πρέπει να κάνεις τα πράγματα σωστά. Ακόμα κι αν θέλεις να ηγηθείς μίας επανάστασης μια μέρα, πρέπει πρώτα να πάρεις ένα πτυχίο και να μάθεις πώς να φέρνεις φαγητό στο σπίτι» του είπε, επίσης, σε έντονο ύφος.

Ο νεαρός ντράπηκε και ζήτησε "συγνώμη", ωστόσο το θέμα φαίνεται πως δεν τελείωσε εκεί.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Camille Crosnier, μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter, ο νεαρός περνά δύσκολες στιγμές, καθώς όλοι τον κοροϊδεύουν μετά το περιστατικό με τον Μακρόν.

Απευθυνόμενη στον Γάλλο πρόεδρο ανέφερε «Το ξέρετε πως μόλις πέρασα από το σχολείο του νεαρού και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, καθώς όλοι τον κοροϊδεύουν; Είναι κλεισμένος στο σπίτι του και δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν».

Μάλιστα, η ίδια συμπλήρωσε «Συμμαθητές του περνούν από το σπίτι του και γελούν μαζί του, ενώ βλέπουν συνεχώς το βίντεο στο internet και δεν μιλούν πλέον για τίποτα άλλο. Είναι συγκλονισμένος και στα όρια της κατάθλιψης από όσα συνέβησαν...». 

«Πολύ καλά τα κατάφερες» ανέφερε τέλος, απευθυνόμενη στον Εμανουέλ Μακρόν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ