Στίβος σήμερα με πρώτο τον Ιακωβάκη

Με τα 400 μ. εμπόδια ξεκινούν τα ελληνικά χρώματα και ακολουθούν Τσάτουμας, Πέρρα, Παννέτα, Σταματόγιαννης, Παπαδημητρίου, Υφαντίδου, Μπελιμπασάκη.


Από σήμερα το πρωί μέχρι την Κυριακή 12 Αυγούστου τα βλέμματα όλου του πλανήτη θα είναι στραμμένα στο Ολυμπιακό Στάδιο της αγγλικής πρωτεύουσας, εκεί όπου θα δώσουν τις δικές τους μάχες διάκρισης και οι Ελληνες αθλητές κι αθλήτριες. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών.

Το ελληνικό τηλεοπτικό πρόγραμμα

Ο «μέγας Περικλής» του ελληνικού στίβου, ο Περικλής Ιακωβάκης, μετέχει για 4η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και όπως δήλωσε κατά την αναχώρησή του θέλει να χαρεί, χωρίς την πίεση, αυτούς του Αγώνες στα 400 μ. εμπόδια. Θα αρχίσει την 4η ολυμπιακή του συμμετοχή στη 1:43 μ.μ. τρέχοντας στην 5η από τις έξι συνολικά προκριματικές σειρές των υψηλών εμποδίων.

Στους τρίτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του ο Λούης Τσάτουμας θα διεκδικήσει την παρουσία του στον αυριανό τελικό του μήκους. Στον αποψινό προκριματικό (9:50 μ.μ.) ο Μεσσήνιος αναζητά άλμα στα 8.10 μ. για την απευθείας πρόκριση.

Στο τριπλούν, το ελληνικό tre bello στις Γυναίκες, μετά τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου, έγινε ντουέτο, αλλά κι έτσι η Αθανασία Πέρρα και η Νίκη Πανέττα μπορούν να μας χαρίσουν, με το καλημέρα, πρόκριση στον τελικό.

Εντωμεταξύ, χτες το απόγευμα η Αγγελική Σκαρλάτου κατέλαβε την 19η θέση στην 5η ιστιοδρομία και την 16η θέση στην έκτη ιστιοδρομία της κλάσης RS-X γυναικών, ενώ την 17η θέση κατέλαβαν οι Διονύσης Δήμου και Μιχάλης Πατενιώτης στην έβδομη ιστιοδρομία για σκάφη τύπου 49er και ο Βύρων Κοκκαλάνης κατέλαβε την 15η θέση στην έκτη ιστιοδρομία για σκάφη τύπου RS-X.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ