Και οι ιπποδρομίες του Άσκοτ κλείνουν με καπέλα που θυμίζουν ζωολογικό κήπο ή... το κλουβί με τις τρελές - Τέλειες Φωτο

Λουλούδια, φτερά , δέντρα, ζώα , δίχτυα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε στα καπέλα που φόρεσαν οι κυρίες την τελευταία μέρα των ιπποδρομιών.... Χάζι πάντως

Πήραν το .... καπελάκι τους και έδωσαν το παρών στην τελευταία μέρα των περίφημων βασιλικών ιπποδρομιών του Άσκοτ, που όπως κάθε χρόνο  είναι ένα από τα πιο σημαντικά αθλητικά και κοινωνικά γεγονότα στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο λόγος φυσικά για τις εκλεκτές κυρίες της Μεγάλης Βρετανίας. Και το εν λόγω καπελάκι αποτελεί σημείο αναφοράς καθώς γίνεται έμβλημα της βασιλικής εκκεντρικής αίγλης και του ευφάνταστου στυλ. Άλλες φορές προκαλεί θαυμασμό άλλες γέλια.... Ότι μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου το είδαμε πάνω σε αυτά τα καπελάκια... που αξίζει κανείς να τα κάνει χάζι. Λουλούδια, φτερά , δέντρα, ζώα , δίχτυα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Η βασίλισσα  Ελισάβετ φυσικά ήταν παρούσα και το Σάββατο στην τελευταία μέρα των ιπποδρομιών . Ήταν ιδιαιτέρως ευδιάθετη και αστειευόταν συζητώντας με την Ότομ Φίλιπς, σύζυγο του Πήτερ Φίλιπς γιου της βασίλισσας Άννας.

Η 92χρονη βασίλισσα Ελισάβετ που παρακολούθησε καθημερινά το εμβληματικό αθλητικό φεστιβάλ έκλεψε την παράσταση με το στυλ της φορώντας ένα εντυπωσιακό γαλάζιο ταγιέρ και ασορτί καπέλο με φτερά.

Ωστόσο δεν ήταν όλες οι παρευρισκόμενες κυρίες τόσο κομψά ντυμένες...... Κάποιες στην προσπάθεια τους να εντυπωσιάσουν έγιναν υπερβολικές και το αποτέλεσμα ήταν να μας κάνουν να μειδιάσουμε βλέποντας τις φωτογραφίες.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ