Bολιβία: Συμμορία λήστεψε και βίασε ομαδικά πανέμορφη 37χρονη Ρωσίδα - Επέζησε να τους δει 42 χρόνια φυλακή

Έμεινε έναν χρόνο στην Βολιβία μόνο και μόνο να δει τους δράστες να καταδικάζονται.

Η Βασίλισα Κομάροβα έζησε τη φρίκη στη Βολιβία, καθώς κατά τη διάρκεια ταξιδιού της με μηχανή στη Νότια Αμερική, έπεσε θύμα ληστείας και βιασμού από συμμορία.

Η 37χρονη γυναίκα που έχει βρετανική υπηκοότητα, παρ' όλο που έχει ρωσική καταγωγή, κατασκήνωσε στην όχθη λίμνης στην περιοχή Ρουρεναμπάκ της Βολιβίας.

Τότε τρεις άνδρες πήγαν στη σκηνή, την ταρακουνούσαν και φώναζαν: «Έλα έξω! Θέλουμε μία σκ... για να διασκεδάσουμε!».

Η γυναίκα ήρθε αντιμέτωπη με μεγάλα μαχαίρια τα οποία κράδαιναν οι δράστες πάνω από το στήθος της.

Η ίδια, παρά τις συμβουλές να εγκαταλείψει τη Βολιβία, παρέμεινε στη χώρα, βάζοντας ως υπέρτατο στόχο την καταδίκη των δραστών. Όπως δήλωσε άλλωστε στη «Sunday Mirror»: «Πλέον γνωρίζω πως είναι να έχεις βιαστεί και να νομίζεις ότι δεν πρόκειται να δεις ξανά τον ήλιο!».

Η δικαστική περιπέτειά της μόλις είχε αρχίσει λόγω του πολυδαίδαλου δικαιϊκού συστήματος της Βολιβίας. Έτσι παρέμεινε έναν χρόνο στη χώρα.

Εντούτοις, ο 26χρονος Χοσέ Γκονγκόρο, ο 24χρονος Γέρι Γιουμακάλε κι ο 30χρονος Φάμπιο Φασάν συνελήφθησαν κι οδηγήθηκαν στο δικαστήριο.

Οι κατηγορούμενοι, κατά τη διάρκεια της δίκης, γελούσαν και απέφευγαν να κοιτάξουν τη Βασίλισα Κομάροβα στα μάτια.

Το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους με την ποινή τους συνολικά να φτάνει τα 42 χρόνια. Συγκεκριμένα, ο Γκονγκόρο καταδικάστηκε σε 25 χρόνια για τον βιασμό και 10 για ένοπλη ληστεία, ο Γιουμακάλε σε 10 χρόνια για συνέργεια στον βιασμό και 8 χρόνια για ληστεία. Ο Μπασάν εκτίει ποινή 7,5 χρόνων φυλάκισης για συνέργεια στον βιασμό.

Δείτε φωτογραφίες της κ. Κομάροβα:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ