9 γυναίκες επί σκηνής για τον καρκίνο - Μια παράσταση μαρτυρία για το πως να βλέπεις τη ζωή σου με διαφορετικό τρόπο

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία σε συνεργασία με τη σκηνοθέτη κ. Γεωργία Μαυραγάνη παρουσιάζουν στο Φεστιβάλ Αθηνών μια παράσταση-μαρτυρία για τον καρκίνο, η οποία σε οδηγεί κάτω από τέτοιες συνθήκες να δεις τη ζωή σου με ένα διαφορετικό τρόπο.

Οι γυναίκες με σοβαρότητα, τόλμη αλλά και με ένα δικό τους μοναδικό τρόπο εντάχθηκαν σ’ αυτή την παράσταση με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό. Είναι οι μαρτυρίες τους, οι ιστορίες τους όπως τις έχει βιώσει η κάθε μία ξεχωριστά. Η παράσταση έχει αρκετά στοιχεία του θεάτρου – ντοκουμέντο. Είναι μια παράσταση καλλιτεχνικών αξιώσεων που καταφέρνει μέσα από την τέχνη να μετατρέψει κάτι δυσάρεστο, δύσκολο και βαρύ σε κάτι πολύ όμορφο.

«Εννέα γυναίκες, λοιπόν, συναντιούνται σ’ ένα χώρο «αναψυχής», μοιράζονται την βάρβαρη εμπειρία του καρκίνου χωρίς να φοβούνται να τον περιγελάσουν, να αυτοσαρκαστούν αλλά και να τον λιώσουν όσο μπορούν με τη ζωή και την ύπαρξή τους.  Oι κυρίες αυτές είναι βαθιά συγκινητικές και άκρως διασκεδαστικές. Άλλωστε, πήγαν και ήρθαν. Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα».

Συντελεστές:

  • ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ
  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ : ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΓΑΝΙΑΡΗ, ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΟΥ, ΘΑΛΕΙΑ ΝΤΑΛΟΥΚΑ ΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΜΑΡΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΙΡΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΣΤΕΛΛΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΑΨΑ, ΤΖΕΝΗ ΔΟΥΠΗ
  • ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΒΟΗΘΟΣ : ΝΑΖΙΚ ΑΪΔΙΝΙΑΝ
  • ΦΩΤΙΣΜΟΙ : ΤΑΣΟΣ ΠΑΛΑΙΟΡΟΥΤΑΣ
  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-VIDEO : ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ , ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ
  • ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΑΡΤΕΜΙΣ ΦΛΕΣΣΑ
  • ΒΟΗΘΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ : ΝΑΖΙΚ ΑΪΔΙΝΙΑΝ, ΔΑΝΑΗ ΣΠΗΛΙΩΤΗ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ