Μουντιάλ 2018: Γκέλαρε η Αργεντινή κόντρα στην Ισλανδία - Έχασε πέναλτι ο Μέσι (VIDEO)

Ο Λιονέλ Μέσι δεν ήταν σε καλή ημέρα.

Η Αργεντινή κι η Ισλανδία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, στην πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεων του τέταρτου ομίλου στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Λιονέλ Μέσι, μάλιστα, ήταν μοιραίος παίκτης για την Εθνική Αργεντινής καθώς έχασε πέναλτι στο 64ο λεπτό.

Ο Σέρχιο Αγουέρο άνοιξε το σκορ (1-0) στο 19ο λεπτό και τρία λεπτά αργότερα, ο Άλφρεδ Φινμπόγκασον έφερε την αναμέτρηση στα ίσια (1-1).

Η -πρωτοεμφανιζόμενη σε Μουντιάλ- Ισλανδία έκλεισε, από εκεί και πέρα, όλους τους διαδρόμους στην Αργεντινή, η οποία δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στην επίθεση ούτε με τον Μέσι, ούτε και με τον Ιγκουαΐν στη σύνθεσή της.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Λιονέλ Μέσι ανέλαβε την ευθύνη για το χαμένο πέναλτι λέγοντας: « Το πέναλτι ήταν οδυνηρό, νοιώθω απολύτως υπεύθυνος. Από την άλλη, όμως, δεν χρειάζεται να τρελαθούμε, αξίζαμε τη νίκη, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά, τώρα πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι».

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Καμπαγιέρο, Σάλβιο, Οταμέντι, Ρόχο, Ταγλιαφίκο, Μαστσεράνο, Μπίγλια (54' Μπανέγα), Μέσα (84' Ιγκουαΐν), Μέσι, Ντι Μαρία (75' Παβόν), Αγκουέρο.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Σέβαρσον, Ρ. Σίγκουρντσον, Άρνασον, Μάγκνουσον, Γκούντμουντσον (63' Γκίσλασον), Μπιάρνασον, Γκίλφι Σίγκουρντσον, Γκούναρσον (76' Σκούλασον), Χάλφρεντσον, Φινμπόγκασον (89' Μπιόρν Σίγκουρντσον).

Δείτε στιγμιότυπα από την ανάμετρηση:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ