«Spetses Live - Regatta 2018»: Με υπέροχα παλιά ιστιοπλοϊκά στον Αργοσαρωνικό - Παρών ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος (ΦΩΤΟ)

Όλα όσα έγιναν στα νερά του Αργοσαρωνικού.

«Spetses Classic Yacht Regatta 2018»: Το eirinika.gr είναι εδώ σε αυτή την πανέμορφη γιορτη της ιστιοπλοίας, για όγδοη χρονιά στο νησί της Μπουμπουλίνας με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Στα καταστρώματα των vintage της ιστιοπλοΐας, αθλητές και αθλήτριες με διεθνείς επιτυχίες. Ανάμεσα σε αυτούς και οι «χάλκινοι» Ολυμπιονίκες του Ρίο, Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής.

Πάντα με φόντο το υπέροχο νησί του Αργοσαρωνικού και με θεμέλιο τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι», η διοργάνωση περιλαμβάνει ιστιοδρομίες για κλασικά σκάφη, παραδοσιακά σκάφη, παραδοσιακές λέμβους και οικογενειακές λέμβους-dinghies καθώς, επίσης, για πρώτη φορά και ιστιοπλοϊκά Open BIC, με μερικά από τα πιο διάσημα κλασικά σκάφη, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, να λαμβάνουν μέρος.

Παράλληλα, με το πλούσιο ναυταθλητικό πρόγραμμα καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου, φέτος θα συνεχιστεί και ο θεσμός του Race Village μπροστά στο ιστορικό Poseidonion Grand Hotel, στην κεντρική πλατεία των Σπετσών, που αποτελεί πόλο έλξης τόσο για τους πολυάριθμους επισκέπτες του νησιού όσο και για τους συμμετέχοντες στο SCYR.

Το «παρών» στη φετινή διοργάνωση έδωσε κι ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Αρωγοί της διοργάνωσης είναι η Αναργύρειος & Κοργιαλένειος Σχολή Σπετσών, ο Εμπορικός Σύλλογος Σπετσών, το Μουσείο Μπουμπουλίνας, ο Σύλλογος Γυναικών Σπετσών και ο Ελληνικός Σύνδεσμος Παραδοσιακών Σκαφών.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ