Η νέα πρόταση για κρουαζιέρες της Royal Caribbean για αξέχαστες διακοπές!

Αν έχετε 250.000 ευρώ διαθέσιμα για διακοπές, φυλάξτε τα. Η Royal Caribbean θα έχει σύντομα μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για εσάς. 

Η εταιρεία διοργάνωσης κρουαζιέρας με έδρα το Μαϊάμι κατάληξε σε συμφωνία για την εξαγορά του 66,7% της Silversea Cruises Ltd. Το ποσό της εξαγοράς αγγίζει τα 2 δισ. ευρώ και η Royal Caribbean στοχεύει να αυξήσει τις πολυτελείς παροχές της.

Το πρώτο πακέτο θα περιλαμβάνει τη διαμονή στην ιδιαίτερη σουίτα του ιδιοκτήτη σε ένα ταξίδι στον γύρο του κόσμου διάρκειας 140 ημερών.

Το κόστος του θα είναι 240.000 ευρώ το άτομο. Τα πρώτα ταξίδια προγραμματίζονται να ξεκινήσουν σε δύο χρόνια.

Μέχρι σήμερα το βασικό κοινό της Silversea ξοδεύει 5.000 ευρώ ανά άτομο για μία δεκαήμερη κρουαζιέρα στη Μεσόγειο. 

Η εταιρεία αναμένεται να διατηρήσει την πιστοληπτική της ικανότητα και την αναλογία του στόχου της από 3% έως 3,5%. ο πρόεδρος της Silversea Μανφρέντι Λεφέμπρε Ντι Ολίβιο, θα λάβει μετοχές αξίας 472.000 μετοχές της Royal Varibbean αν η εταιρεία πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί για τα έτη 2019-2020. 

Οι μετοχές της Royal Caribbean αυξήθηκαν 1,6% πριν το άνοιγμα των αγορών. Ωστόσο, από τις αρχές του χρόνου έως τις 13 Ιουνίου, η μετοχή έχει υποχωρήσει κατά 9,5% έναντι υποχώρησης 3,8% που έχει καταγράψει η ανταγωνιστική Carnival Corp.