Πένθος για τον Πύρρο Δήμα: Πέθανε η σύζυγός του, Αναστασία, που έδινε χρόνια "μάχη" με τον καρκίνο

Η Αναστασία Σδούγκου έδινε "μάχη" με τον καρκίνο στο κεφάλι και σήμερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Πύρρος Δήμας και η οικογένειά του, καθώς "έφυγε" σήμερα από τη ζωή η σύζυγός του, Αναστασία, η οποία έδινε "μάχη" με τον καρκίνο από τις αρχές του 2016.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστη, με ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία Άρσης Βαρών: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και η οικογένεια του αθλήματος των δυνατών εκφράζει τη θλίψη της και τα συλλυπητήρια για την απώλεια της συζύγου του Προέδρου της ΕΟΑΒ Πύρρου Δήμα».

Η Αναστασία Σδούγκου είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο κεφάλι και έδινε δύσκολη "μάχη" εδώ και καιρό. Μάλιστα, ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή", «Έπεσαν τότε οι εκλογές και πάνω στο πρόβλημα της Αναστασίας. Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Τώρα είναι σταθερή η κατάστασή της. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά. Περάσαμε πολύ δύσκολα… εισπράξαμε πολλή αγάπη…».

Μαζί απέκτησαν τέσσερα παιδιά: την Ελένη, που γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1995, τον Βίκτωρα, ο οποίος ακολούθησε τον Φεβρουάριο του 1998, τη Μαρία, που γεννήθηκε στις 22/2/2000, και τον Νικόλα, που στις 16/5/2009 ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία της οικογένειας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ