Θέλετε κάτι διαφορετικό; Αυτοί είναι οι πιο... τρομακτικοί ταξιδιωτικοί προορισμοί στον κόσμο! (ΦΩΤΟ)

Αν είστε λάτρεις των θρίλερ, αυτοί οι προορισμοί είναι ό,τι πρέπει για εσάς!

Θέλετε να ταξιδέψετε, αλλά βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια;

Σας έχουμε κάτι ανατρεπτικό!

Τους κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο για ταξιδιώτες με... γερά νεύρα, ή αλλιώς τα πιο τρομακτικά μέρη του πλανήτη!

Αν κλείνετε τα μάτια, μόλις εμφανιστεί θρίλερ στην οθόνη της τηλεόρασης, όχι, αυτά τα μέρη δεν είναι για εσάς!

Τρανσιλβανία, Ρουμανία

Μιλάμε για την πατρίδα του Κόμη Δράκουλα! Θέλετε κάτι άλλο; 

Το κάστρο Bran θεωρείται ότι ενέπνευσε τον συγγραφέα Bram Stoker, για την κατοικία του Δράκουλα, ενώ τα Καρπάθια Όρη πάντα προκαλούν ανατριχίλα στους λάτρεις του είδους!

Σάλεμ, Μασαχουσέτη

Το Σάλεμ θεωρείται από όσους αγαπούν το μυστήριο η πιο "στοιχειωμένη" πόλη των ΗΠΑ.

Το "κυνήγι των μαγισσών" του 17ου αιώνα, καθώς και οι πολλές ταινίες που έχουν ασχοληθεί με την περιοχή, την κατατάσσουν- και πολύ λογικά- στις πρώτες θέσεις ανάμεσα στα πιο τρομακτικά μέρη του κόσμου!

Loftus Hall, Ιρλανδία

Θεωρείται το πιο στοιχειωμένο σπίτι σε ολόκληρη την Ιρλανδία.

Οι ντόπιοι πιστεύουν πως το εν λόγω μέρος είναι στοιχειωμένο από το φάντασμα μιας νεαρής γυναίκας, καθώς και από τον διάβολο!

Σύμφωνα με τον θρύλο, όλα ξεκίνησαν για το Loftus Hall το 1666 (τυχαίο;), όταν η νεαρή σύζυγος του ιδιοκτήτη του σπιτιού- το φάντασμα της οποίας θεωρείται πως κατοικεί στο σπίτι- νόσησε από ψυχική ασθένεια, μετά την επίσκεψη ενός μυστηριώδους ξένου.

Οι κατακόμβες του Παρισιού

Μπορεί το Παρίσι να είναι κατά βάση γνωστό ως πόλη του Φωτός και ως ένας ρομαντικός προορισμός για ερωτευμένους, ωστόσο, οι κατακόμβες του έχουν τη δική τους ιστορία.

Οι κατακόμβες του Παρισιού είναι μια σειρά από υπόγειες σήραγγες σαν λαβύρινθος κάτω από την πόλη. Οι τοίχοι αυτών των σηράγγων καλύπτονται από τα οστά των νεκρών του Παρισιού.

Άνοιξε στα τέλη του 18ου αιώνα, το υπόγειο νεκροταφείο έγινε τουριστικό αξιοθέατο σε μικρή κλίμακα από τις αρχές του 19ου αιώνα, ενώ είναι ανοικτό για το κοινό σε τακτική βάση από το 1867.

Κάστρο του Εδιμβούργου, Σκωτία

Αν θέλετε μία πραγματική... spooky εμπειρία, ένα από τα ιστορικά μέρη που μπορούν να σας την προσφέρουν είναι αναμφισβήτητα το Κάστρο του Εδιμβούργου στη Σκωτία, όπως αναφέρει ο Independent.

Το 2001, το κάστρο έγινε αντικείμενο μίας από τις μεγαλύτερες μεταφυσικές έρευνες στην ιστορία, με εννέα ερευνητές και πάνω από 200 άτομα να βρίσκονται εκεί τη νύχτα.

Περισσότεροι από τους μισούς ανέφεραν ότι είχαν παραφυσικές εμπειρίες.

(Photo: Deposit)

Ο Πύργος του Λονδίνου

Όπως και το Κάστρο του Εδιμβούργου, έτσι και ο Πύργος του Λονδίνου, αν και αρχικά μοιάζει ως ένας συνηθισμένος τουριστικός προορισμός, κρύβει πολλές φρικτές ιστορίες.

Πολλοί ήταν εκείνοι που βασανίστηκαν και έχασαν την ζωή τους στο ιστορικό κτίριο και φαίνεται πως όλα αυτά έχουν "διαποτίσει" την ατμόσφαιρα.

(Photo: Sun Kuk Kim/Deposit)

Ξενοδοχείο Stanley, Κολοράντο

Τον Οκτώβριο του 1974, ο master του τρόμου Στίβεν Κινγκ και η σύζυγός του επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο Stanley στο Κολοράντο.

Διέμεναν εκεί για μία νύχτα και ήταν οι μόνοι επισκέπτες, με τον Κινγκ να εμπνέεται την πασίγνωστη "Λάμψη" του εκείνο το βράδυ.

Αυτό και μόνο αρκεί για να γίνει αυτό το ξενοδοχείο, ιδιαίτερα δημοφιλές για τους ταξιδιώτες που αγαπούν το μυστήριο!

(Photo: Deposit)