Η Άβα Γαλανοπούλου κλαίει με λυγμούς εξερχόμενη της δίκης με τον πρώην σύντροφό της (VIDEO)

Όσα δήλωσε η δημοφιλής ηθοποιός.

Η Άβα Γαλανοπούλου ήταν συντετριμμένη κατά τη διάρκεια της δίκης του πρώην συντρόφου του, τον οποίο κατηγορεί πως την εξαπάτησε αποσπώντας από εκείνη μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η δημοφιλής ηθοποιός κατέθεσε, τη Δευτέρα (11/06), στο Τριμελές Εφετείο Λάρισας για περίπου δύο ώρες, έχοντας στο πλευρό της τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τη Μαρίνα Ασλάνογλου και τον δικηγόρο της, Δημοσθένη Πέππα.

Όπως κατέθεσε η Άβα Γαλανοπούλου, όλα άρχισαν το 2006 όταν γνώρισε τον πρώην σύντροφό της.

Ύστερα, αποκαλύφθηκε ότι ήταν παντρεμένος με παιδιά αλλά εκείνος διαβέβαιωσε την ηθοποιό πως ο γάμος του είχε τελειώσει.

Η ηθοποιός τού εμπιστεύθηκε τη διαχείριση των οικονομικών της και το ποσό των 1,2 εκατ. ευρώ.

Το 2011, έπειτα από ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε η Άβα Γαλανοπούλου, του ζήτησε τα χρήματα πίσω, αλλά εκείνος δεν τα έδωσε.

Η δημοφιλής ηθοποιός, εξερχόμενη του δικαστηρίου, δήλωσε στο onlarissa.gr: «Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη και στη Θεία Δίκη πιστεύω πολύ, αλλιώς δεν έχω άλλο λόγο να ζω. Πιστεύω στο δίκαιο γι’ αυτό ακολούθησα αυτό το δρόμο. Δεν ήταν το όνειρο της ζωής μου να καταλήξω έτσι, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Το χρωστάω και στον εαυτό μου, στην οικογένειά μου και σε όλους όσους έχω διαλύσει. Όλους αυτούς και τους φίλους μου που μου στέκονται τόσο πολύ, αλλά κυρίως τους γονείς μου τους διέλυσα.. Θέλω να πιστεύω ότι το δίκιο θα επικρατήσει».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της:

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ