Πώς θα είναι τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου τον επόμενο μήνα με την Αφροδίτη στον Λέοντα

Η Αφροδίτη διελαύνει στο ζώδιο του Λέοντα από τις 13 Ιουνίου.

Εύνοια στα ερωτικά, τύχη στα οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα φέρνει η διέλευση της Αφροδίτης στον Λέοντα, από αύριο (13/06) και για έναν μήνα, η οποία χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια, τάσεις υπερβολής κι αλαζονικές συμπεριφορές.

Αναλυτικά:

Κριός: Η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει εύνοια σε ερωτικές σχέσεις, επαφές με παιδιά ή άτομα νεώτερης ηλικίας και μπορείς να ασχοληθείς με κάτι δημιουργικό, καθώς έχεις τη διάθεση να φανείς και να ρισκάρεις βασιζόμενος στα ταλέντα και στις ικανότητες σου. Μέρες ευχάριστες.

Ταύρος: Η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει εύνοια σε οικογενειακά ζητήματα, εκμετάλλευση ακινήτων, πιθανόν να λάβεις κάποιο έξτρα οικονομικό βοήθημα και ψυχολογικά θα αισθάνεσαι πολύ καλύτερα. Βελτιώνεται το κλίμα μέσα στην οικογένεια και έρχεσαι πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους.

Δίδυμοι: Η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει εύνοια σε θέματα συμβολαίων, εγγράφων, βρες χρόνο να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις, σπουδές και εμπορικές συναλλαγές. Καλύτερη, πιο ευχάριστη καθημερινότητα και νέες συμφωνίες θα κλείσουν, όπου και θα πάρεις μεγάλη ανακούφιση.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει εύνοια στα οικονομικά σου ζητήματα, έξτρα χρήματα προκύπτουν από μια νέα πηγή εσόδων, θα νιώσεις καλύτερα και λιγότερο αγχωμένος,  και όλα αυτά σε βοηθούν να αποκτήσεις ξανά την αυτοπεποίθηση σου και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Λέων: Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου φέρνει εύνοια και τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής σου, σαφώς μπορεί να περνάς μια ευχάριστη περίοδο, με λιγότερες εντάσεις και η αισθηματική σου ζωή συνεχώς θα βελτιώνεται. Νέες ερωτικές γνωριμίες και χρόνος να ασχοληθείς με την εμφάνιση σου.

Παρθένος: Η Αφροδίτη στο Λέοντα φέρνει εύνοια σε ψυχολογικό επίπεδο, απομακρύνονται πιθανές αρνητικές σκέψεις αλλά και σε πρακτικό επίπεδο, είσαι σαφώς πολύ καλύτερα. Λιγότερος ανταγωνισμός και στη δουλειά, μόνο προσοχή σε κρυφές σχέσεις.

Ζυγός: Η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει εύνοια σε φιλικές σχέσεις, θα ανέβει η δημοτικότητα σου και θα βελτιώσεις δημόσιες σχέσεις. Έντονη κοινωνικότητα και μπορείς να ολοκληρώσεις εύκολα τώρα ένα όνειρο ζωής, να εκπληρώσεις σχέδια, θα νιώσεις αρκετά τυχερός και θα έχεις επιτυχία.

Σκορπιός: Η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί θέματα επαγγελματικά, αποκτάς κοινωνικό κύρος και πιθανόν να λάβεις μια νέα θέση που θα σε ικανοποιήσει ηθικά και υλικά. Γνωριμίες με πρόσωπα εξουσίας, ευνοούνται και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις γνωριμίες σου.

Τοξότης: Η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί θέματα που αφορούν ταξίδια, σπουδές, επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και νομικά ζητήματα. Εάν ζεις μια περίοδος επαγγελματικής ή προσωπικής ανασφάλειας, θα δεις δια μαγείας να λύνονται όλα τα προβλήματα σου και θα νιώσεις ικανοποίηση και απελευθέρωση. 

Αιγόκερως: Η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί περιουσιακά ζητήματα, κυρίως την κοινή περιουσία σου και πιθανόν να λάβεις οικονομικά δώρα που θα σε απαλλάξουν από το άγχος και την ανασφάλεια. Ευκολία σε διαπραγματεύσεις και προτάσεις για ερωτικές συναντήσεις.   

Υδροχόος: Η Αφροδίτη στον Λέοντα και απέναντι σου ευνοεί θέματα συνεργασιών, σχέσεων, εξομαλύνονται οι αντιθέσεις, μπορείς να τα βρεις με τους γύρω σας, αρκεί βέβαια να γίνεις πιο διαλλακτικός και να ήρεμος. Ρομαντισμός, επισημοποίηση σχέσεων.

Ιχθείς: Η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί εργασιακές σχέσεις, βελτίωση συναδελφικών σχέσεων, πιθανόν να είσαι και σε άδεια, οπότε θα ξεκουραστείς, κάνοντας πράγματα που σε χαλαρώνουν και σε ευχαριστούν. Ασχολήσου με το κατοικίδιο σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ