Ποιο είναι το πιο σέξι σημείο κάθε ζωδίου; Τα μάτια στο Λιοντάρι, το βασικό ένστικτο στην Παρθένο

Τι κάνει ελκυστικές τις γυναίκες βάσει ζωδίου.

Κάθε ζώδιο έχει τη δική του προσωπικότητα κι εκφράζει τα χαρακτηριστικά του με ιδιαίτερο τρόπο, ένα από τα οποία είναι η γοητεία.

Έτσι, λοιπόν, κάθε εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου έχει το δικό του σέξι σημείο κι ας δούμε τι ισχύει για κάθε έναν κι ιδίως για τις γυναίκες.

Κριός: Το πιο σέξι σημείο στις Κριαρίνες είναι οι πατούσες και τα δάχτυλα των ποδιών. Είναι τόσο κομψά και θηλυκά που το μόνο που έχεις να κάνεις για να αναδείξεις ένα παραπάνω είναι να τα έχεις περιποιημένα και να φοράς τα κατάλληλα παπούτσια.

Ταύρος: Ευλογημένες με υπέροχα πλούσια και λαμπερά μαλλιά οι Ταυρίνες. Τα μαλλιά σου είναι το δυνατό σου σημείο, είτε τα έχεις λιτά στους ώμους σου, είτε επιλέξεις να τα μαζέψεις σε ένα επιμελώς ατημέλητο κότσο.

Δίδυμοι: Διπλή η προσωπικότητα του Διδύμου και γι' αυτό δεν είναι ένα συγκεκριμένο σημείο στο σώμα σου. Η γυναίκα Δίδυμος έχει αυτό που λέμε σεξ απίλ και μαγεύει στο πέρασμα της. Αν είσαι Δίδυμος, βγάλε τη θηλυκή σου πλευρά προς τα έξω και σαγήνευσε τα πλήθη.

Καρκίνος: Υπέροχα αισθησιακά χείλη σαν αυτά της Αντζελίνα Τζολί. Μπορεί να μην είναι τόσο γεμάτα, σίγουρα όμως ξέρεις πως να τα χρησιμοποιήσεις υπέρ σου. Ένα έντονο κραγιόν, ένα δάγκωμα στο κάτω χείλος και τον έχεις ρίξει κάτω!

Λέων: Μάτια που σε καθηλώνουν έχουν οι Λιονταρίνες! Άπαξ και κοιτάξεις το άτομο που σε ενδιαφέρει στα μάτια, δε θα μπορεί να τραβήξει το βλέμμα του από εκείνα. Έχεις πολύ εκφραστικά μάτια και μπορεί να χαθεί ο καθένας μέσα σε αυτά από ένα σου βλέμμα.

Παρθένος: Αν είσαι Παρθένος, τότε ξέρεις ότι το σέξι σημείο σου βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια σου. Ναι είναι το γνωστό σημείο-η ευαίσθητη περιοχή. Να λέμε την αλήθεια έχεις τον τρόπο σου και μας θυμίζεις την σκηνή από το βασικό ένστικτό. Αποπλάνηση σε άλλο επίπεδο και μπράβο σου!

Ζυγός: Ποδάρες από εδώ μέχρι απέναντι. Αν είσαι γυναίκα Ζυγός τότε το δυνατό σου σημείο είναι τα πόδια σου. Για σένα φτιάχτηκαν και τα πιο καuτά σορτσάκια. Έχεις το πόδι που θα ευχόταν κάθε γυναίκα να έχει. Για αυτό μην διστάσεις να τα δείξεις.

Σκορπιός: Σίγουρα θα έχεις ακούσει τα καλύτερα για τα οπίσθια σου. Είναι από τα σημεία που κάθε άντρας θα θαυμάσει και δε θα ντραπεί να το εκφράσει. Οι Σκορπίνες έχουν τέλεια οπίσθια χωρίς να χρειαστεί να κάνουν πολλά για να τον κάνουν πιο σφιχτό και χωρίς κυτταρίτιδα. Έχουν το σωστό DNA.

Τοξότης: Οι Τοξοτίνες αν και το πιο ατίθασο και απελευθερωμένο ζώδιο, έχουν το πιο σικ σέξι σημείο και αυτό είναι η πλάτη τους. Φόρα το αγαπημένο σου εξώπλατο φόρεμα και άφησε τους άντρες να φαντάζονται τα υπόλοιπα.

Αιγόκερως: Έχουμε ξανά πει ότι όπως εμείς, έτσι και οι άντρες κοιτάνε τα δάχτυλα των χεριών σε μια γυναίκα. Για τις γυναίκες Αιγόκερους είναι ό,τι καλύτερο μιας και είναι το δυνατό τους σημείο. Ξέρουν πως να το αναδείξουν, τα έχουν πάντα φροντισμένα τα χέρια σου και ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν με αυτά.

Υδροχόος: Οι γυναίκες Υδροχόοι έχουν από τα πιο αγαπημένα σέξι σημεία πάνω σε μια γυναίκα και αυτό είναι η κοιλιά. Προσωπικά πιστεύω πως το να έχεις μια όμορφη κοιλιά και να ξέρεις πως να την αναδείξεις είναι έξτρα θηλυκό και από ότι φαίνεται δεν έχω άδικο, μιας και οι άντρες ελκύονται από αυτό. Τυχερές γυναίκες Υδροχόοι!

Ιχθείς: Σέξι και ταυτόχρονα αδύναμο σημείο για τους Ιχθύες είναι ο λαιμός. Μακρύς, υπέροχος και για φίλημα. Το δυνατό σου σημείο είναι ταυτόχρονα και το αδύναμο μιας και με ένα χάδι ή ένα φιλί έχεις λιώσει στα χέρια του συντρόφου σου. Τα αξεσουάρ και οι αλογοουρές είναι ο τέλειος τρόπος να αναδείξεις τον υπέροχο λαιμό σου!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ