Μπρουκ Σιλντς: Μου έλεγε η αλκοολική μητέρα μου & μάνατζερ "Έχεις παχιά οπίσθια" & με στενοχωρούσε

«Η μητέρα μου μεθούσε και μου έλεγε: "Γιατί δεν κουνάς τα χοντρά σου οπίσθια;". Οπότε πάντα πίστευα πως είναι χοντρά» είπε χαρακτηριστικά η 52χρονη Σιλντς.

Σκληρή κριτική από την ίδια της την μητέρα, σε πολύ νεαρή μάλιστα, ηλικία παραδέχτηκε πως δεχόταν η Μπρουκ Σιλντς.

Η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια της "Γαλάζιας Λίμνης" φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το περιοδικό Porter Edit και εξομολογήθηκε πόσο δύσκολη ήταν η σχέση της με την μητέρα και μάνατζέρ της, Τέρι.

«Η μητέρα μου μεθούσε και μου έλεγε: "Γιατί δεν κουνάς τα χοντρά σου οπίσθια;". Οπότε πάντα πίστευα πως είναι χοντρά» τόνισε η 52χρονη, πλέον Μπρουκ Σιλντς, ενώ συμπλήρωσε «Έκανα μόντελινγκ σε μαγιό όταν ήμουν 15 ετών κι ακόμη και τότε πίστευα πως δεν έχω σώμα για μαγιό. Ήμουν φωτομοντέλο, όχι σουπερμόντελ. Είχα έντονα φρύδια και μάτια και πάντα με περιέγραφαν ως "αθλητική", "όχι αρκετά αδύνατη", "όχι μοντέλο πασαρέλας". Αυτά τα λόγια ριζώνουν στη συνείδησή σου».

 Η μητέρα της, η οποία υπήρξε αλκοολική για πολλά χρόνια, πέθανε τελικά το 2012, ενώ όπως εξομολογείται η ίδια, εκείνος που την βοήθησε να δει θετικά το σώμα της ήταν ο σημερινός σύζυγός της, Κρις Χέντσυ.

«Πάντα έφευγα με την όπισθεν από τα δωμάτια και αυτός μου έλεγε, "Όχι, θέλω να σε χουφτώσω". Χαιρόταν και τη θηλυκότητα και το σώμα μου. Και εγώ είχα ανάγκη από έναν άντρα να με τιμά» είπε χαρακτηριστικά, ενώ όπως ανέφερε πλέον έχει καταφέρει να αισθάνεται άνετα με το σώμα και την εικόνα της, κάτι που απέδειξε και η πρόσφατη φωτογράφισή της με μαγιό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ