25 προτάσεις και tips για να επιλέξετε το ιδανικό ψηλόμεσα μαγιό (ΦΩΤΟ)

Τα πιο δημοφιλή σχέδια στα ψηλόμεσα μαγιό είναι τα μονόχρωμα μαύρα και τα φλοράλ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα printed μπικίνι δεν φοριούνται κατά κόρον.

Εντυπωσιακά είναι επίσης τα lace up, δηλαδή τα ψηλόμεσα μαγιό με κορδόνια στο πλάι, αλλά και αυτά που έχουν κοψίματα.

Ποια ψηλόμεσα μαγιό ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο:


Αν το σώμα σας δεν έχει ιδιαίτερες καμπύλες, είναι δηλαδή τύπου σωλήνα, τότε το ιδανικό ψηλόμεσο μαγιό για εσάς είναι αυτό με τα πλάγια κοψίματα ή τα lace up. Το συγκεκριμένο κόψιμο στο bottom μέρος του μπικίνι θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση πως η σιλουέτα σας έχει σαγηνευτικές καμπύλες.

Αν έχετε έντονη περιφέρεια, τότε ένα ψηλόμεσο μπικίνι είναι ιδανικό για να την κρύψετε, αφού θα κάνει τα πόδια σας να δείχνουν μακρύτερα. Πρόκειται για ένα σχέδιο μαγιό ιδανικό για παχουλές γυναίκες που συγκρατεί την κοιλίτσα και τονίζει τα πόδια, σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr.

Για τις γυναίκες με έντονους γλουτούς, ιδανικά είναι τα ψηλόμεσα μαγιό τύπου brazilian, αυτά δηλαδή που είναι παρτά στο πίσω μέρος. Το κόψιμο αυτό στο κάτω μέρος του μαγιό κολακεύει τα οπίσθια κάνοντας τα να φαίνονται μικρότερα.

Ο μόνος σωματότυπος που χρειάζεται πιο προσεκτική επιλογή σε ψηλόμεσο μαγιό είναι το σώμα αχλάδι. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε, αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, είναι να εξισορροπήσετε το φαρδύτερο κάτω μέρος του σώματος σας, δηλαδή τα ισχία, με το λεπτότερο πάνω μέρος, δηλαδή τον κορμό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ