Πίκρα & δηλητήριο για την μητέρα τους που πέθανε: «Ο κόσμος είναι καλύτερος χωρίς εσένα»- Τα είχε με τον θείο τους & τα εγκατέλειψε

H 80χρονη από την Μινεσότα εγκατέλειψε τα δύο παιδιά της και εκείνα δεν την συγχώρησαν ποτέ.

Ίσως η πιο περίεργη νεκρολογία ήταν εκείνη της Kathleen Dehmlow, μιας 80χρονης από την Μινεσότα.

Η νεκρολογία που δημοσιεύθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην εφημερίδα "Redwood Falls Gazette" προκαλεί αμηχανία, λόγω της αφοπλιστικής- και σκληρής ειλικρίνειας- με την οποία τα παιδιά της, αναφέρθηκαν στη θανούσα μητέρα τους.

«Ο κόσμος θα είναι καλύτερος χωρίς εσένα» τόνιζαν τα δύο παιδιά της, Gina και Jay.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στην Daily Mail ο γιος της Kathleen, Jay Dehmalo, εκείνος και η μεγαλύτερη αδελφή του Gina ήθελαν να αποκαλύψουν την αλήθεια που κρατούσαν τόσα χρόνια κρυφή.

(O Jay Dehmalo)

Στη νεκρολογία της, τα δύο παιδιά της, 60 και 58 ετών σήμερα, ανέφεραν πως η εκλιπούσα μητέρα τους «Το 1962 έμεινε έγκυος από τον αδερφό του συζύγου της Lyle Dehmlow και μετακόμισε στην Καλιφόρνια».

Στη συνέχεια τόνιζαν «Εγκατέλειψε τα παιδιά της, Gina και Jay τα οποία στη συνέχεια τα μεγάλωσαν οι γονείς της στο Clemens, ο κύριος και η κυρία Joseph Schunk».

 

 

«Πέθανε στις 31 Μαϊου 2018, στο Σπρίνγκφιλντ και τώρα θα κριθεί από το Θεό. Δεν θα λείψει από τα παιδιά της Gina και Jay. Και για τα δύο, αυτός ο κόσμος θα είναι ένα καλύτερο μέρος χωρίς εκείνη» κατέληγε η νεκρολογία.

Ο γιος της Kathleen Dehmlow τόνισε «Δεν μπορεί κανείς να καταλάβει πόσο δυσλειτουργική ήταν αυτή η οικογένεια. Κανείς δεν θα μάθει τι περάσει, αλλά μας έκανε καλό το να τα γράψουμε... Θέλαμε επιτέλους να πούμε την τελευταία λέξη».

 

 

Η νεκρολογία της γυναίκας "κατέβηκε" από την σελίδα της εφημερίδας, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ωστόσο, σύμφωνα με τον Dehmalo, που άλλαξε το όνομά του προσπαθώντας να αποκοπεί από το παρελθόν και την οικογένειά του, η εγκατάλειψη από την μητέρα του ήταν τόσο απόλυτη, που οι παιδικοί του φίλοι νόμιζαν πως εκείνη είχε πεθάνει εδώ και χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ