Η «κοντή» του «Παρά 5» και τα μεγάλα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μετά την επιτυχία (VIDEO)

Όλα όσα δήλωσε σε συνέντευξή της.

Τη γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της «κοντής» στο «Παρά πέντε» αλλά η τηλεοπτική επιτυχία δεν είχε συνέχεια λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε.

Ο λόγος για την Κατερίνα Θεοχάρη, η οποία σε συνέντευξή της, είπε πως είχε πρόβλημα στις φωνητικές χορδές για τρία χρόνια και τόνισε ότι πέρασε και κατάθλιψη.

Η ηθοποιός δήλωσε στην εκπομπή «Ooh La La» και στη Σάσα Σταμάτη: «Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία του "Παρά πέντε" που μου ανοίχτηκαν και πολλές πόρτες εκείνη την περίοδο, ήμουν και λίγο άτυχη. Είχα διάφορα προβλήματα υγείας με τις φωνητικές χορδές και ήμουν εκτός τρία χρόνια. Με έπαιρναν για δουλειές, αλλά δεν μπορούσα να δουλέψω. Έκανα δύο χειρουργεία και έναν χρόνο έκανα αφωνία. Από εκεί και μετά, ήρθε ο κατήφορος. Έπαθα κατάθλιψη. Το ένα έφερε το άλλο. Έμεινα χωρίς δουλειά, χωρίς χρήματα, είχα κι έναν χωρισμό. Μετά οι φίλοι, αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα, απομακρύνθηκαν πολλοί που νόμιζα πως ήταν φίλοι μου. Πήγα και σε ψυχολόγο και με βοήθησε πολύ. Πήρα και αντικαταθληπτικά. Μέσα από αυτή τη διαδικασία βγαίνεις πιο δυνατός».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ