Η Κοντσίτα εμφανίστηκε ανανεωμένη, με ξανθό μαλλί και μούσι, σε εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τον ιό HIV (ΦΩΤΟ)

Η ίδια έχει δηλώσει δημοσίως ότι είναι οροθετική.

Η Κοντσίτα Βουρστ εμφανίστηκε με ξανθά μαλλιά και μούσι σε φιλανθρωπική εκδήλωση, στη Βιέννη, για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον ιό HIV, του οποίου είναι φορέας κι η ίδια.

Η νικήτρια της Eurovision 2014 για λογαριασμό της Αυστρίας άφησε πίσω της τη μελαχρινή περσόνα και στην εκδήλωση «Lifeball» παρουσιάστηκε ανανεωμένη.

Η Κοντσίτα Βουρστ, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει μέσα από μια δημοσίευση στο Instagram ότι είναι οροθετική γράφοντας: «Σήμερα ήρθε η μέρα για να απελευθερωθώ από ένα σπαθί που κουβαλάω: Είμαι θετική στον ιό HIV, μπορεί πολλούς από εσάς να μην τους ενδιαφέρει αλλά αναγκάζομαι να το πω διότι ένας πρώην φίλος απειλεί να βγάλει δημόσια αυτά τα προσωπικά ιατρικά μου στοιχεία. Ελπίζω να δώσω κουράγιο και να κάνω ακόμη ένα βήμα ενάντια στον στιγματισμό των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί… Οι πληροφορίες για την κατάσταση μου μπορεί να είναι νέες για εσάς αλλά για μένα δεν είναι. Είμαι καλά στην υγεία μου, πιο δυνατή και πιο δραστήρια από τότε, καθώς λαμβάνω την αγωγή μου από τότε που έγινε η διάγνωση και ο ιός δεν ανιχνεύεται πλέον στο αίμα μου».

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Feeling myself ? what a night ? #theunstoppables

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη conchita (@conchitawurst) στις

 

 

Red carpet #ladyoscar Thank you so much @mrmartinz @eduvongomes @thomaskirchgrabner @jpheg

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη conchita (@conchitawurst) στις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ