18 όμορφα και στιλάτα ντυσίματα για να καλωσορίσετε το φετινό καλοκαίρι (ΦΩΤΟ)

Το καλοκαίρι είναι εδώ κι επιτάσσει το δικό του στιλ.

Υποδεχθείτε τον νέο μήνα παίρνοντας ιδέες από μια συλλογή με εντυπωσιακά σύνολα για να φορέσετε τον Ιούνιο. Πρόκειται για ντυσίματα που καλωσορίζουν το Καλοκαίρι και καλύπτουν όλα τα γούστα και τις περιστάσεις.

Όπως αναφέρει το beautetinkyriaki.gr, θα βρείτε προτάσεις για casual, σπορ ή σπορ σικ καθημερινό καλοκαιρινό ντύσιμο, αλλά και για πιο επίσημες εμφανίσεις.

Τα καλοκαιρινά φορέματα έχουν την τιμητική τους. Φορέματα απλά και σπορ ιδανικά για τις χαλαρές βόλτες, τα ψώνια και την παραλία, είτε πιο κομψά σχέδια για το γραφείο ή έναν γάμο / βάπτιση. Για τις καθημερινές σας εμφανίσεις μπορείτε να συνδυάσετε τα καλοκαιρινά φορέματα με σανδάλια, σαγιονάρες ή sneakers, ενώ για τις πιο βραδινές ή επίσημες εμφανίσεις προτιμήστε γόβες ή πέδιλα.

Πολύ αγαπημένο αυτή την περίοδο είναι και το σορτσάκι. Φοριέται τόσο πρωί, όσο και βράδυ, ανάλογα πάντα με το τοπ, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια που θα το συνδυάσετε. Για το βραδάκι μπορείτε να επιλέξετε ένα κοντό σορτς σε συνδυασμό με ένα πουκαμισάκι. Εξάλλου, πολλές μέρες του Ιουνίου έχει λίγη δροσιά κατά τις νυχτερινές ώρες. Από εκεί και πέρα, ένα αέρινο τοπ είναι εξίσου ιδανικό για να φορέσετε το σορτς σας το βράδυ. Αν χρειαστεί, συνδυάστε το με ένα όμορφο σακάκι. Για τις καθημερινές σας βόλτες, μια πολύ ωραία ιδέα είναι τα σύνολα με σορτς και t-shirt για τη δημιουργία σπορ ντυσίματος ή αέρινο top για μια πιο κομψή εμφάνιση.

Το τζιν αποτελεί ακόμη μια θαυμάσια ιδέα για καλοκαιρινό ντύσιμο. Φοριέται όλες τις ώρες και δημιουργεί τόσο σπορ και casual σικ σύνολα, όσο και πιο βραδινά ντυσίματα, αν συνδυαστεί με ψηλά τακούνια και σακάκι.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν πάντα οι επιλογές ενός χρωματιστού παντελονιού με ένα ωραίο μπλουζάκι. Στην κορυφή των επιλογών για το καλοκαίρι είναι το λευκό παντελόνι, αλλά και οι παστέλ αποχρώσεις. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει την επιλογή ενός έντονου μπλε ελεκτρίκ ή πράσινου παντελονιού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ