Ζάκυνθος: Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τον 26χρονο που σκότωσε τον πατέρα του επειδή κακοποιούσε εκείνον & τα αδέλφια του- «Είμαστε δίπλα σου, σ'αγαπάμε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατα την προσαγωγή του 26χρονου καθ' ομολογίαν πατροκτόνου στα Δικαστήρια πολλοί ήταν εκείνοι που στάθηκαν στο πλευρό.

Αρκετοί κάτοικοι της Ζακύνθου είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα Δικαστήρια της Ζακύνθου, όπου οδηγήθηκε ο 26χρονος καθ΄ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 70χρονου πατέρα του στις Βολίμες προκειμένου να του απαγγελθούν οι κατηγορίες για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοχρησίας, και ακολούθως στον Ανακριτή για να απολογηθεί.

Οι συγκεντρωμένοι χειροκροτούσαν τον 26χρονο, ένω του φώναζαν "Είμαστε δίπλα σου, σε αγαπάμε".

Ανάμεσά τους και η ετεροθαλής αδελφή του δράστη, η οποία δήλωσε «Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι. Ξέρουμε τι παιδί είναι. Βλέπουμε ότι όλοι τον υποστηρίζουν. Ένιωσα πολύ υπερήφανη που τον έχω αδερφό. Δεν με νοιάζει τίποτα ότι και αν έχει γίνει», όπως αναφέρει το imerazante.gr.

Ο 26χρονος ομολόγησε πως δολοφόνησε τον 70χρονο πατέρα του, συνταξιούχο ταχυδρόμο, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός με τραύματα από κυνηγετικό όπλο μέσα στο φορτηγάκι του στη Βολίμα.

Ως κίνητρο του εγκλήματος φέρεται η συνεχής πάσης φύσεως κακοποίηση που είχε υποστεί ο δράστης και τα δύο ανήλικα ετεροθαλή αδέλφια του από το θύμα.

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς προέβη στη δολοφονία του πατέρα του γιατί ο 70χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά τον ίδιο αλλά και τα δυο ανήλικα αδέλφια του από τον τρίτο γάμο, ένα 10χρονο κοριτσάκι κι ένα 7χρονο αγοράκι.

Δείτε το βίντεο από το ionian channel...

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ