Η Κιμ Καρντάσιαν στον Λευκό Οίκο: Ο Τράμπ την υποδέχτηκε ντυμένη στα μαύρα & σεμνή παρά ποτέ (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Μία απρόσμενη συνάντηση είχε ο Ντόναλντ Τραμπ με την Κιμ Καρντάσιαν στον Λευκό Οίκο, όπου συζήτησαν για την υπόθεση της Αλις Τζόνσον.

H Κιμ Καρντάσιαν ζήτησε από τον Ντόναλντ Τραμπ να δώσει χάρη στην 62χρονη Άλις Μαρί Τζόνσον που εκτίει ποινή ποινή ισόβιας κάθειρξης, χωρίς αναστολή μετά από καταδίκη για ναρκωτικά.

Η περίπτωση της 62χρονης έγινε εθνική είδηση το 2017: Η Τζόνσον συνελήφθη το 1993 και καταδικάστηκε για συνωμοσία και ξέπλυμα χρημάτων από διακίνηση ναρκωτικών, το 1997.

Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν πωλούσε ναρκωτικά, ενεργούσε ως διαμεσολαβητής και εκτίει ποινή ισόβιας έχοντας ήδη περάσει 20 χρόνια στη φυλακή. Η 62χρονη δεν παραβίασε κανέναν κανόνα κατά την εκτέλεση της ποινής της και έχει γίνει θεατρική συγγραφέας και μέντορας κατά τη διάρκεια της φυλάκισής της, σύμφωνα με το eonline.com.

Παρόλο που η Κιμ Καρντάσιαν υποστήριξε ανοιχτά την Χίλαρι Κλίντον, ο Τραμπ προσφέρθηκε να βοηθήσει στην αποστολή της από τότε που η κόρη του, Ιβάνκα, έδειξε στήριξη στην Καρντάσιαν για τον σκοπό αυτό.

Η συνάντηση έγινε ιδιωτικά και χωρίς κάμερες όπως αναφέρεται. Η τηλεπερσόνα, η οποία εκτός από τη συζήτηση που είχε για το θέμα με τον Αμερικανό πρόεδρο, συναντήθηκε για μια ώρα και με τον γαμπρό του Τραμπ, τον Τζάρεντ Κούσνερ, προκειμένου να ζητήσει να δοθεί χάρη στην Τζόνσον.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Τραμπ χαρακτήρισε τη συνάντησή τους "υπέροχη" και ανέφερε συζήτησαν για τη σωφρονιστική μεταρρύθμιση και το θέμα των ποινών.

Η ίδια η Καρντάσιαν σε ανάρτησή της στο Twitter έγραψε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Τραμπ για το χρόνο που μου διέθεσε σήμερα το απόγευμα. Ελπίζω ότι ο πρόεδρος θα δώσει χάρη στην Άλις Μαρί Τζόνσον η οποία εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της και ελπίζουμε ότι τόσο η ίδια όσο και άλλοι θα κερδίσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη φυλακή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ