Ο Χάρης Χριστόπουλος απαντά στη Φαίη Σκορδά για το "Game of Love": «Αν σοκάρει κάποιον παρουσιαστή η εικόνα αυτή...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο παρουσιαστής υπερασπίστηκε το "Game of Love", ενώ σχολίασε και το βέτο της Φαίης Σκορδά στο reality του ΑΝΤ1.

Ο Χάρης Χριστόπουλος βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή Dot. και μίλησε για το "Game of Love" που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 και το "βέτο" που επέβαλλε η Φαίη Σκορδά, η οποία δήλωσε πως δεν πρόκειται να παίξει αποσπάσματα από το reality στην εκπομπή της. 

«Έχουμε δει άλλα, πολύ πιο τολμηρά και αν θέλεις προσβλητικά- ως προς τους παίκτες» τόνισε ο ίδιος, ενώ σχετικά με την στάση της Φαίης Σκορδά ανέφερε «Αυτό το αφήνω στην κρίση σας. Ο καθένας έχει τα δικά του στάνταρ και τους ηθικούς φραγμούς του και τα όρια του. Τώρα αν σοκάρει κάποιον παρουσιαστή η εικόνα αυτή, εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό... Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για αυτό που συνέβη. Τώρα που το λες, θα λέω και στους παίκτες να μην βλέπουν Πρωινό! Μας σοκάρει πάρα πολύ. Ναι, τελείωσε. Αντεπίθεση. Παιδιά, θα τρώτε μόνο τα γιαούρτια σας... Πρωινό στην τηλεόραση τελείωσε. Θα βλέπουμε άλλο κανάλι. Αυτό θα κάνω!».

Ο παρουσιαστής είπε πως δεν έχει πάρει τηλέφωνο την Φαίη Σκορδά. «Μπορεί να μην το έχει σκεφτεί κιόλας. Σέβομαι την άποψή της και δεν μπορώ να πω και τίποτα. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν μας σοκάρει τίποτα. Ζούμε το 2018. Εντάξει, αυτό που συμβαίνει είναι λίγο σουρεαλιστικό... Νομίζω ότι θα βγει από κάποια γωνία κάποια κυρία με ένα πανό και θα πει "Σταυρώστε τους!"»

Δείτε το απόσπασμα από το zappit.gr...

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ