Τα λόγια αγάπης της Meghan για τον πρίγκιπα Harry έκαναν τους καλεσμένους του γάμου τους να δακρύσουν- Το συγκινητικό ποίημα της νέας Δούκισσας

Η Meghan έσπασε το πρωτόκολλο και "έκλεψε την παράσταση" με ένα ερωτικό ποιήμα, αφιερωμένο στον πρίγκιπά της.

Ένα πολύ συγκινητικό ποιήμα αφιερωμένο στον πρίγκιπά της, τον Harry, διάβασε η Meghan Markle στην δεξίωση του λαμπερού τους γάμου.

Οι 200 περίπου καλεσμένοι που βρέθηκαν στο Frogmore Hall, στη- σε πιο στενό κύκλο- δεξίωση που παρέθεσε ο πρίγκιπας Κάρολος για το νεόνυμφο ζεύγος δάκρυσαν ακούγοντας την Meghan να λέει πόσο ευλογημένη νιώθει που γνώρισε τον σύζυγό της, όπως αναφέρει η Sun.

(Photo: EPA)

Η νέα Δούκισσα του Σάσσεξ έσπασε το πρωτόκολλο για μία ακόμη φορά, ενώ αποκάλυψε πως επρόκειτο για "έρωτα με την πρώτη ματιά".

Ενώ, λοιπόν, η νέα του σύζυγος αποκάλυπτε πως τον ερωτεύτηκε ήδη από το πρώτο ραντεβού ο πρίγκιπας, εμφανώς συγκινημένος, σκούπιζε τα μάτια του.

Η Meghan φαίνεται πως "έκλεψε την παράσταση"!

«Διάβασε το ποίημα της ως επαγγελματίας ηθοποιός. Οι περισσότεροι μέσα στην αίθουσα βούρκωσαν μέχρι που έφθασε στα τελευταία λόγια. Ο Harry έδειχνε τόσο υπερήφανος και σκούπισε ένα δάκρυ. Μίλησε για το πρώτο τους ραντεβού και πώς τον ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Η Meghan είπε πως ήξερε από την αρχή ότι είχε γνωρίσει τον πρίγκιπά της και ανέφερε πόσο ευλογημένη και τυχερή αισθάνεται που βρήκε μια τόσο βαθιά αγάπη», αποκάλυψε ένας από τους καλεσμένους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ