Η 47χρονη γυναίκα επιτέθηκε στον τεχνικό της τηλεόρασης - Τον εξανάγκασε σε στοματικό σεξ

Τον κάλεσε να της φτιάξει την τηλεόραση και του επιτέθηκε σεξουαλικά

Κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση αντιμετωπίζει μια 47χρονη γυναίκα από την Νότια Καρολίνα, έπειτα από καταγγελία  του 30χρονου τεχνικού τηλεοράσεων, ότι τον εξανάγκασε να δεχθεί στοματικό σεξ από εκείνη, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η  Μίλντρεντ Νιούσομ από το Fayetteville συνελήφθη, το Σάββατο έπειτα από έρευνα που διεξήχθη σχετικά με την καταγγελία του τεχνικού, τον οποίο η 47χρονη γυναίκα κάλεσε στο σπίτι της, μέσω τηλεφωνικής γραμμής εξυπηρέτησης, στις 20 Απριλίου

«Καθόταν στον καναπέ καθώς περίμενε για επανεκκίνηση της συσκευής της καλωδιακής τηλεόρασης κι εκείνη άρπαξε το χέρι του και το έβαλε πάνω στο στήθος της» περιέγραψε στη New York Post εκπρόσωπος της αστυνομίας

Ο νεαρός προσπάθησε να αντισταθεί στις «ανεπιθύμητες σeξουαλικές ορέξεις της» αλλά εκείνη επέμεινε και του έκανε στοματικό σεξ.

Τον απείλησε μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να γυρίσει την ιστορία σε βάρος του, εάν κατήγγειλε το συμβάν, και να τον κατηγορήσει στις αρχές πως εκείνος της ρίχτηκε. Όταν όμως ο νεαρός τελικά κατάφερε να φύγει από το σπίτι της, πήγε κατευθείαν και κατήγγειλε όσα έγιναν.

Η γυναίκα που αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, για άσκηση σεξουαλικής βίας και εξαναγκασμό σε σεξουαλική πράξη, αφέθηκε ελεύθερη με την καταβολή εγγύησης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ