Οι Guns N 'Roses γιορτάζουν το επετειακό άλμπουμ τους - Τι ποσό θα κοστίζει;

Στις 29 Ιουνίου, οι Guns N 'Roses θα γιορτάσουν την 30ή επέτειο της κυκλοφορίας του άλμπουμ ορόσημου για την καριέρα τους, του περίφημου «Appetite for Destruction».

Προς τιμήν αυτών των 30 χρόνων μάλιστα το άλμπουμ θα επανακυκλοφορήσει και η φουλ έξτρα έκδοσή του θα κοστίζει το εντυπωσιακό ποσό των 999 δολαρίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1988, το άλμπουμ βρέθηκε στην κορυφή του Billboard, και ενισχύθηκε από τα Singles Sweet Child O 'Mine και Paradise City.

Το 2017, το περιοδικό Billboard ανέφερε ότι το «Appetite for Destruction» είχε πουλήσει τον εκπληκτικό αριθμό 30 εκατομμυρίων δίσκων παγκοσμίως, ωθώντας πολλούς να ισχυρίζονται ότι το άλμπουμ θα πρέπει να επανεκδοθεί.

Αυτή η επετειακή επανέκδοση ωστόσο των 999 δολαρίων θα είναι λιγάκι ενισχυμένη,α φού πέρα από το αρχικό άλμπουμ θα περιλαμβάνει και δύο δίσκους με bonus κομμάτια.

Οι πιο φανατικοί οπαδοί μπορούν να επιλέξουν την «Super Deluxe Edition», η οποία περιλαμβάνει τέσσερις δίσκους, έναν δίσκο Blu-ray, ένα βιβλίο και διάφορα άλλα αναμνηστικά.

Αν για κάποιους αυτό δεν είναι αρκετό μπορούν να επιλέξουν την έκδοση των 999 δολαρίων «Locked N 'Loaded», ένα σετ δίσκων και αναμνηστικών που έρχεται σε δερματόδετο ξύλινο μπαούλο. Περιέχει φυσικά ότι και η «Super Deluxe Edition»  αλλά και πολλά ακόμα: πολυάριθμα αναμνηστικά όπως λογότυπα,  πένες κιθάρας ανέκδοτες φωτογραφίες και αφίσες της μπάντας.

Παρότι πολλοί διαμαρτυρήθηκαν για την υψηλή τιμή του άλμπουμ δεν είναι λίγοι οι εκπρόσωποι της βιομηχανίας που ισχυρίζονται ότι και αυτή η συλλογή δίσκων και αναμνηστικών θα βρει το κοινό της και θα πουλήσει αρκετά, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

«Οι Guns N 'Roses έχουν μεγάλο γκρουπ οπαδών ανά τον κόσμο οι οποίοι στα πρώτα βήματα του συγκροτήματος ήταν έφηβοι ή κολεγιόπαιδα και σήμερα είναι εύποροι μεσήλικες» δήλωσε ο Rafe Gomez, συνιδιοκτήτης της VC Inc. Marketing.

Σύμφωνα με τον Άρμεν Σαόμιαν, καθηγητή ψυχαγωγίας στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας, «οι οπαδοί κατά καιρούς πληρώνουν τα ίδια ή και μεγαλύτερα ποσά για να πάνε σε μια συναυλία. Άρα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα πουλήσει».

«Η τιμή δικαιολογείται επίσης επειδή οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για αυτό το σετ σκέφτεται κάτι περισσότερο από τη μουσική, σύμφωνα με τον Ντένι Σόμακ, παραγωγό μουσικής βραβείων Grammy, συγγραφέα και ιστορικού της ροκ. «Είναι αναμφίβολα υψηλή η τιμή αλλά είναι περισσότερο από μια εμπειρία»τονίζει ο Σόμακ σημειώνοντας πως οι καταναλωτές θα πρέπει να συνηθίσουν σε τέτοιου είδους συλλογές υψηλών προδιαγραφών καθώς θα γίνονται όλο και πιο συχνά στο μέλλον.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ