Κούκλα και σύμβολο του στυλ η Ρόζι Χάντιγκτον σε βραδινή έξοδο της με τον Τζέισον Στέιθαμ (ΦΩΤΟ)

Το αγαπημένο ζευγάρι σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του

Είναι γνωστό ότι η  Ρόζι Χάντιγκτον-Γουάιτλι και ο Τζέισον Στέιθαμ κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και φροντίζουν να κοινοποιούν μόνο τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. 

Το βράδυ του Σαββάτου όμως η Ρόζι και ο Τζέισον έκαναν ένα διάλειμα από τα φορτωμένα ωράρια τους για μια επίσκεψη στο  στο μπαρ SoHo House του Malibu . Το 31χρονο μοντέλο έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα υπέρκομψο σύνολο που τόνιζε την ψιλόλιγνη σιλουέτα της. Φόρεσε ένα μαύρο τοπ με μαύρο σακάκι το οποίο συνδύασε με γκρι τζιν.

Ο πρώην άγγελος της Victoria's Secret, συμπλήρωσε την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα nude πέδιλα. Όσο για τα αξεσουάρ της επέλεξε κοσμήματα που θα προσέθεταν πινελιές διαχρονικής πολυτέλειας στο σύνολο της: Ένα χρυσό περιδέραιο και ένα ζευγάρι απλά μαργαριταρένια σκουλαρίκια.

Η Ρόζι, που φημίζεται για την φυσική της ομορφιά, φρόντισε να τραβήξει τα βλέμματα στο υπέροχο πρόσωπο της μαζεύοντας τα μαλλιά της σε ένα κομψό σινιόν. Η λαμπερή της επιδερμίδα τονίστηκε με ένα απαλό μακιγιάζ: Ένα απαλό ρουζ, ένα φωτεινό ελαφρύ κόκκινο κραγιόν και μάσκαρα.

Ο σύντροφος της Τζέισον επέλεξε ένα μαύρο μπουφάν και τζιν. Το όμορφο ζευγάρι ζει αγαπημένο και την ευτυχία τους συμπληρώνει ο 10 μηνών γιος τους Τζακ. Ωστόσο δεν έχουν αποφασίσει ακόμα να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η μητρότητα δεν επηρέασε καθόλου την καριέρα της Ρόζι η οποία βρίσκεται στην πέμπτη θέση της λίστας με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου με με κέρδη 9,5 εκατομμυρίων δολαρίων σε μόλις 12 μήνες σύμφωνα με την Daily Mail

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ