Μαριάννα Γουλανδρή- Φίλιππος Λαιμός: Βαφτίζουν την κόρη τους & δισέγγονη του Βαρδή & της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Πιο ευτυχισμένο από ποτέ το λαμπερό ζευγάρι βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα , όμορφα και λαμπερά ζευγάρια του διεθνούς Jet Set. Ο λόγος για την Μαριάννα Γουλανδρή και τον Φίλιππο Λαιμό,. Πριν δύο μήνες η Μαριάννα έγινε μανούλα και η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε.

Η Μαριάννα και ο Φίλιππος είναι ενάμιση χρόνο παντρεμένοι  και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Ο γάμος τους είχε γίνει στο Λονδίνο, και σύμφωνα με το Thema People και το ρεπορτάζ της  Μαρίας Λεμονιά τώρα βρίσκονται σε διαδικασία πυρετωδών προετοιμασιών για τη βάφτιση της μικρής τους κόρης.

Πιο συγκεκριμένα, η κόρη της Χριστιάννας και του Γιώργου Γουλανδρή και εγγονή του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, αποφάσισε από κοινού με τον αγαπημένο της να πραγματοποιήσουν το μυστήριο εντός των μηνών του προσεχούς καλοκαιριού. Και το όνομα αυτής; Το ζευγάρι θα κινηθεί παραδοσιακά και θα βαφτίσει τη μικρή του Χριστιάνα, όπως και η μητέρα της Μαριάννας.

Με τις προετοιμασίες να έχουν αρχίσει ήδη και τις εκκρεμότητες να δρομολογούνται, έχει ήδη αποφασισθεί πως θα γίνει στο κτήμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην Ερμιόνη. Η λίστα των καλεσμένων θα είναι σίγουρα μακροσκελής, όπως ονειρεύονται για τη μικρή τους πριγκίπισσα. Η ίδια η Μαριάννα μάλιστα, σαν καλλιτεχνική φύση θα σχεδιάσει τις μπομπονιέρες και τα μαρτυρικά, ενώ η μεγαλύτερη έκπληξη που επιφυλάσσεται στους καλεσμένους είναι πως η μουσική επιμέλεια της βραδιάς θα είναι εξ ολοκλήρου στα χέρια του εθνικού star Σάκη Ρουβά. Φυσικά και δεν πρόκειται για τυχαία επιλογή, αφού αποτελεί στενό οικογενειακό φίλο: o τραγουδιστής και η Μαριάννα Βαδινογιάννη, η γιαγιά της Μαριάννας Γουλανδρή συνδέονται με τα δεσμά μίας ειλικρινούς φιλίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ