Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Ζώδια: Τι μας περιμένει την εβδομάδα που έρχεται;

Αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 27 Μαϊου -3 Ιουνίου 2018

Ο Κώστας Λεφάκης στο oroskopos.gr δίνει τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα που έρχεται. Καλή εβδομάδα να έχουμε

Κριός
Τα πρέπει διογκώνονται και τα θέλω μειώνονται. Φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, καθώς είναι ο μόνος τρόπος να ελαφρύνετε κάπως το βάρος των καταστάσεων που σας απασχολούν. Έχετε τις ικανότητες, την εμπειρία και την ευφυϊα να βάλετε τα πράγματα σε τάξη και επιπλέον να υπερασπιστείτε αποτελεσματικά τη θέση και τα κεκτημένα σας. Η βεβαιότητα ότι θα τα καταφέρετε την τελευταία στιγμή σας έχει απομακρύνει από τους στόχους σας!Λειτουργήστε με περίσκεψη και όχι παρορμητικά στις υποθέσεις σας! 

Ταύρος
Ξεκινά ένας νέος κύκλος ενδιαφερόντων, ασχολιών, σχέσεων και εκπαίδευσης για τους περισσότερους από εσάς και όσο γρηγορότερα το συνειδητοποιήσετε, τόσο καλύτερα. Οι ανεπαίσθητες αλλαγές στο επαγγελματικό και προσωπικό σας περιβάλλον λειτουργούν προς όφελός σας, η καθημερινότητα όμως, από εδώ και στο εξής θα φέρνει νέα δεδομένα στα οποία ή θα προσαρμοστείτε και θα κερδίσετε, ή θα τα αγνοήσετε και η διαβίωσή σας θα έχει ακόμα μεγαλύτερο κόστος.Κάνετε σωστές επιλογές και δώστε προτεραιότητα σε ότι μπορεί να φέρει τάξη στην καθημερινότητά σας!

Δίδυμοι
Όσο ο μήνας πλησιάζει στο τέλος του, τόσο πιο ανακουφισμένοι θα νιώθετε από τις καθημερινές σας πρακτικές και οικονομικές υποχρεώσεις. Παρά τα πολλά που έχετε να διευθετήσετε, διαπιστώνετε με ευχαρίστηση ότι κάποιες σημαντικές υποθέσεις και θέματα παύουν να είναι σε ακινησία, ο παράγοντας τύχη λειτουργεί περισσότερο και κάποιοι άνθρωποι δείχνουν έμπρακτα τη συμπάθεια και την αδυναμία τους για εσάς!Προσοχή τις ευαίσθητες ισορροπίες στα προσωπικά και αισθηματικά σας!

Καρκίνος
Αισθηματικά βγάζετε λάθος συμπεράσματα και ακολουθείτε λάθος δρόμο. Αν δεν εργαστείτε μόνοι για να καλύψετε τις προσωπικές σας ανασφάλειες, δεν θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες της εποχής. Επιπλέον, η καθημερινότητα δείχνει να σας απασχολεί περισσότερο από άλλες φορές, εξ αιτίας των πρόσφατων επαγγελματικών σας κινήσεων. Μην βιάζεστε και μην αποφασίζετε χωρίς να εξετάσετε τα ανάλογα δεδομένα!Να έχετε αυτοπεποίθηση, αλλά μην φανερώνετε σε όλους τις προθέσεις σας!

Λέων
Εκείνοι που σας εμπιστεύονται, φροντίζουν να σας φορτώνουν με υποχρεώσεις και αυξημένες απαιτήσεις. Εσείς, αναγνωρίζοντας τις αδυναμίες τους, ανταποκρίνεστε θετικά, με αποτέλεσμα οι δικές σας υποθέσεις να μην εξελίσσονται και να μην καρποφορούν οι προσπάθειές σας. Μάθετε να λέτε όχι εκεί που πρέπει, να δίνετε προτεραιότητα στη δική σας εξέλιξη και να κρατάτε αποστάσεις από εκείνους που σας δυναστεύουν με τα αισθήματά τους!Πείτε όχι σε οποιαδήποτε ασχολία φαντάζει περιττή. Κρατήστε ακεραιότητα στις γύρω σας διαφωνίες.

Παρθένος
Νιώθετε και είστε περισσότερο δυνατοί, οργανωμένοι και έτοιμοι για δράση στην εργασία, στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας και στις οικονομικές σας δοσοληψίες. Μην τα επιχειρείτε όμως όλα ταυτόχρονα και μην προσπαθείτε να εμφυσήσετε τη λογική σας σε εκείνους που σκέφτονται διαφορετικά, ειδικά τώρα με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 29. Απομακρυνθείτε από εκείνους που εξακολουθούν να σας σφετερίζονται χαράζοντας δικά σας, ασφαλέστερα όρια!Κερδίζετε περισσότερα αν είστε αισιόδοξοι και τολμηροί!

Ζυγός
Αν ενεργοποιηθήκατε ξαφνικά, δεν σημαίνει ότι οι όποιες ενέργειές σας θα αποδώσουν άμεσα. Κερδίσατε σε αυτοπεποίθηση, βρήκατε τον παλιό καλό εαυτό σας, ανοίγετε τα φτερά σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι άλλαξαν και όλα γύρω σας. Χρειάζεται μέθοδος, εργατικότητα και προσήλωση στο στόχο σας για να τα καταφέρετε. Αισθηματικά, η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 29 φωτίζει καλύτερα τις επιλογές σας!Οι φιλικές σας σχέσεις θα παραμείνουν ως έχουν, έστω και αν εσείς  έχετε άλλες προτεραιότητες τώρα!

Σκορπιός
Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 29 σας κάνει να υπερασπίζεστε σθεναρά τις απόψεις και τις θέσεις σας. Αποκρούετε αποτελεσματικά αιτιάσεις τρίτων για τις επιλογές  σας και οργανώνετε μεθοδικά τις επόμενες κινήσεις σας στην εργασία και στην οικονομική σας αυτοτέλεια.  Όλα αυτά δημιουργούν κούραση, απροσεξία στην υγεία και στην οδήγηση. Είναι αλήθεια ότι οι συγκυρίες σας ευνοούν, τα άστρα είναι στο πλευρό σας, αλλά δεν είστε υπεράνθρωποι και ούτε οι άλλοι σας βλέπουν έτσι!Συνεχίστε τις προσπάθειες που καταβάλλετε για την βελτίωση των οικονομικών σας!

Τοξότης
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 29, σας απαλλάσσει  από το διαρκές στρες,  χαλαρώνει το ρυθμό των προσπαθειών σας και   νιώθετε ικανοποιημένοι από τα μέχρι τώρα επιτεύγματά σας. Ο Ήλιος από τους Διδύμους ομορφαίνει τις μέρες και τις νύχτες σας, ενώ όλοι οι άλλοι πλανήτες οργανώνονται παρασκηνιακά για να ανακαλύψουν τις αδυναμίες σας και να δοκιμάσουν, αργότερα τις αντοχές σας. Θα έχετε ευκαιρίες για επικοινωνία και διασκέδαση, αλλά αποφύγετε τις υπερβολές σε κατανάλωση φαγητού και ποτού!

Αιγόκερως
Παίρνετε την σκυτάλη των πρωτοβουλιών στην εργασία, της υπεράσπισης της οικογένειας, της αναδιάρθρωσης των οικονομικών σας. Με την εμπειρία, την ευστροφία και την εργατικότητά σας θα επιτύχετε τα θετικά αποτελέσματα που θέλετε. Θα ήταν ακόμα ευκολότερα τα πράγματα για εσάς, αν δεχόσαστε τη βοήθεια που σας προσφέρουν και καταλαβαίνατε ότι μπορείτε να εκχωρήσετε μερικές από τις αρμοδιότητές σας!Ελέγξτε αν αυτό που θεωρείτε ευκαιρία στα οικονομικά σας, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα!

Υδροχόος
Εκμεταλλευτείτε το χρόνο, τις συγκυρίες και τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται με την Πανσέληνο στις 29, για να ολοκληρώσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, να πλησιάσετε εκείνους που παίρνουν τις αποφάσεις στα θέματα που σας απασχολούν και να προβάλλετε καλύτερα τον εαυτό σας στους καίριους τομείς της ζωής σας. Αισθηματικά, προσεγγίζετε τα θέματα που σας απασχολούν πολύ δημοκρατικά, με αποτέλεσμα τη διαιώνιση μιας κατάστασης που δεν σας ταιριάζει!Είναι καιρός να φροντίσετε το σώμα σας. Επιλέξτε τις ασκήσεις που σας ταιριάζουν και εντάξτε τις στο πρόγραμμά σας!

Ιχθύες
Ελέγξτε αν η σταθερότητα των καταστάσεων γύρω σας είναι φαινομενική ή πραγματική. Είστε σε θέση τώρα να επιδιώξετε τη βελτίωση της καθημερινότητάς σας, πρέπει όμως να ξέρετε πως και προς τα πού να βαδίσετε. Το δρόμο σας τον δείχνει η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 29. Αισθηματικά συγκρατήστε την παρορμητικότητά σας, όσο και αν μεγάλο μέρος της γοητείας σας οφείλεται σε αυτήν ακριβώς σας την ιδιότητα!Προσοχή στο παρασκήνιο που επηρεάζει τις επαγγελματικές και κοινωνικές σας δραστηριότητες

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ