Η Κέιτ Μίντλετον ήπιε κάτι παραπάνω... και έγινε αγνώριστη - Δείτε τη φωτογραφία από βραδινή της έξοδο

Η κομψή και πάντα elegant Κέιτ σε.... νυχτερινές περιπέτειες 

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι γνωστή για τις πολύ κομψές και comme il faut εμφανίσεις της που κλέβουν την παράσταση. Δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς την πολύ σικ σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ, μεθυσμένη και απεριποίητη. Κι όμως φαίνεται πως πριν γίνει δούκισσα η Κέιτ το έριχνε που και που έξω και... έπινε κάτι παραπάνω.

Αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες που τη δείχνουν να μπαίνει σε ένα ταξί μεθυσμένη, μετά από έξοδό της σε μπαρ του Λονδίνου όπου συχνάζουν διασημότητες και μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

Η Κέιτ καθώς προσπαθεί να μπει σε ταξί μετά την αναχώρηση της από το Mahiki nightclub

 

Τις φωτογραφίες , στις οποίες δύσκολα την αναγνωρίζουμε, τις τράβηξε ο φωτογράφος των διασημοτήτων Max Butterworth , ο οποίος "έπιασε στα πράσα" την Κέιτ μετά από γλέντι μέχρι.. .τελικής πτώσεως.

Η Τζένιφερ Άντιστον

 

Όπως αναφέρει η The sun, ο Max Butterworth , δημοσίευσε τώρα μία σειρά φωτογραφιών που τράβηξε ανάμεσα στο 2005 και στο 2008. 

  Ο πρίγικιπας Χάρι αποχωρεί από νυχτερινό κλαμπ στο Kensington 

 

Στα πλάνα του πρωταγωνιστούν δημοφιλείς προσωπικότητες κατά τη διάρκεια νυχτερινών εξόδων και επισκέψεων σε γνωστά νυχτερινά κέντρα και ξενοδοχεία. Πολλές φορές διασημότητες σαν τον Michael Jackson ή τον David Beckham βρίσκονται υπό την επήρεια αλκοόλ .

 

Μια άλλη φωτογραφία δείχνει τον πρίγκιπα Χάρι μετά από αποτυχημένη προσπάθεια να βγει από την διπλανή πόρτα για να μην τον βρούν οι παπαράτσι. Ο νεαρός πρίγκιπας προσπάθησε να παραμείνει ψύχραιμος μετά από το κυνηγητό των φωτογράφων. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ