Λασίθι: Αστυνομικός είχε ερωτική σχέση με ανήλικη συγγενή της γυναίκας του & έβγαζε φωτογραφίες απειλώντας την

Ο 65χρονος συνταξιούχος αστυνομικός απειλούσε την κοπέλα πως θα δημοσιεύσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες από όταν εκείνη ήταν ακόμη ανήλικη.

Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Άγιο Νικόλαο λόγω εμπλοκής συνταξιούχου αστυνομικού σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός, 65 ετών, είναι κάτοικος χωριού πολύ κοντά στον Άγιο Νικόλαο.

Το κουβάρι ξετυλίχθηκε έπειτα από καταγγελίες κοπέλας με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση ο πρώην αστυνομικός, όταν αυτή ήταν ακόμα ανήλικη, όπως αναφέρουν τα parapolitikakritis.gr.

Το ακόμα πιο συγκλονιστικό, δε, στην υπόθεση είναι ότι αυτή η κοπέλα είναι συγγενής της γυναίκας του αστυνομικού!

Η κοπέλα κάποια στιγμή αποφάσισε να διακόψει τη σχέση που είχε με τον ηλικιωμένο και τότε αυτός άρχισε να την απειλεί ότι θα δημοσιεύσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες της που έχει στην κατοχή του από όταν ήταν ακόμα ανήλικη.

Της είχε μάλιστα αποσπάσει χρήματα για να μην δημοσιεύσει αυτές τις φωτογραφίες!

Έπειτα από την καταγγελία οργανώθηκε επιχείρηση εισβολής στο σπίτι του πρώην συναδέλφου τους και οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή και ό,τι υλικό θεωρήθηκε ύποπτο.

Το υλικό θα αποσταλεί στα εργαστήρια του Εγκληματολογικού στην Αθήνα για περαιτέρω έρευνα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Λασιθίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ