Καναδάς: Βομβιστική επίθεση σε εστιατόριο του Τορόντο- Τουλάχιστον 15 τραυματίες (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλες και μάσκες πυροδότησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σε εστιατόριο κοντά στο Τορόντο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 15 άτομα.

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν με τους 3 να είναι σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από έκρηξη βόμβας σε Ινδικό εστιατόριο κοντά στο Τορόντο του Καναδά.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν δύο άτομα, που φορούσαν κουκούλες μπήγαν στο εστιατόριο, πυροδότησαν έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό και έφυγαν, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ (τοπική ώρα), στο εστιατόριο Bombay Bhel, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 15 άτομα- ανάμεσά τους και μικρά παιδιά- ενώ οι 3 νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, στο εστιατόριο επικράτησε χάος, με οικογένειες να προσπαθούν να φύγουν, ανθρώπους να ουρλιάζουν και πολλούς τραυματίες να αιμορραγούν.

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες, οι οποίοι προς το παρόν παραμένουν ασύλληπτοι, ενώ το κίνητρό τους δεν έχει διευκρινιστεί.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ