Ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι εραστές σύμφωνα με τους αστρολόγους;

Βιαστήκατε να θεωρήσετε τον Ταύρο ή τον Σκορπιό τον καλύτερο εραστή και το ψαράκι τον χειρότερο;

Οι αστρολόγοι μάς πληροφορούν ότι κάθε ζώδιο έχει το δικό του… ερωτικό ταλέντο –απλώς κάποια ζώδια είναι σημαντικά πιο ταλαντούχα από άλλα.

Ακολουθεί η «κατάταξη» των καλύτερων εραστών βάσει ζωδίου, όπως τη διαβάσαμε στο Your Tango.

Ζυγός

Ναι, είναι ο καλύτερος. Γιατί; Γιατί ο βασικότερος, ο μεγαλύτερος σκοπός του είναι η απόλαυση της συντρόφου του και δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι να σιγουρευτεί ότι είναι ικανοποιημένη.

Τοξότης

Γενναιόδωρος και ευφάνταστος εραστής, ο Τοξότης είναι το είδος του ερωτικού συντρόφου που αφουγκράζεται τις ανάγκες σου και προσαρμόζεται στις προτιμήσεις σου χωρίς καν να προλάβεις να το ζητήσεις!

Ταύρος

Είναι το είδος του εραστή που δεν επενδύει ιδιαίτερα στην τρυφερότητα. Βάζει μπροστά κι όποιον πάρει ο χάρος, αλλά το κάνει με τόση… δεξιοτεχνία, που αποκλείεται να μην μείνεις απολύτως ευχαριστημένη (και πολύ εξαντλημένη).

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θέλουν ποικιλία και θα ζητήσουν. Τους αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια ρόλων και δεν ντρέπονται να κάνουν ό,τι τους ζητήσεις. Γενικά, θέλουν να κάνουν πράξη τις φαντασιώσεις τους κι έχουν έναν απαράμιλλο τρόπο να σε παρασύρουν σε ερωτικά παιχνίδια, που με άλλους συντρόφους θα ντρεπόσουν να παίξεις.

Δίδυμος

Φοβούνται ότι αν δεν ικανοποιηθεί η σύντροφός τους, θα τη χάσουν, γι’ αυτό και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο σεξ. Είτε θα τους θεωρήσεις τους καλύτερους ερωτικούς παρτενέρ του πλανήτη είτε θα νιώσεις κάπως πιεσμένη απ’ την υπερπροσπάθεια. Και τα δύο σενάρια είναι εξίσου πιθανά…

Σκορπιός

Όχι, δεν είναι το νούμερο ένα. Ο λόγος; Είναι πράγματι φοβερά θερμοί και διαθέσιμοι για σεξ πάντα και παντού, αλλά πρέπει να πηγαίνεις με τα νερά τους. Δεν συμβιβάζονται και δεν αλλάζουν τις ερωτικές τους συνήθειες εύκολα, γι’ αυτό και είναι ιδανικοί μόνο για όσες γυναίκες θέλουν τα ίδια ακριβώς πράγματα μ’ αυτούς. Για τις υπόλοιπες, μπορεί να θεωρηθούν πιεστικοί, βιαστικοί ή κάπως εγωιστές ερωτικά.


Ιχθείς

Ευαίσθητα και μυστηριώδη, τα ψαράκια ξέρουν να αναδεικνύουν τον ρομαντισμό σε κάθε ερωτική συνεύρεση. Τους αρέσει η ατμόσφαιρα και τα κινηματογραφικά σκηνικά κι αυτό μπορεί να είναι ιδανικό, αρκεί να είσαι κι εσύ οπαδός αυτού του τύπου σεξ.

Υδροχόος

Ασχολούνται περισσότερο με τον εαυτό τους παρά μαζί σου, αλλά –για να τα λέμε όλα- όταν ασχολούνται παίρνουν άριστα. Τους αρέσει ιδιαίτερα να μιλάνε και να διεγείρουν το ταίρι τους πριν το σεξ κι ίσως, καμιά φορά, να το παρακάνουν με τα (κατά τα άλλα επιθυμητά) προκαταρκτικά.

Παρθένος

Η τελειομανία των Παρθένων τους βγάζει γενικά ασπροπρόσωπους, αλλά έχει ένα μελανό σημείο: τις ερωτικές τους επιδόσεις. Δεν είναι ότι δεν έχουν όλα όσα χρειάζονται για να θωρηθούν master του σεξ, απλά δίνουν μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση της παρτενέρ τους, κι έτσι μπορεί να καταλήξουν χλιαροί και βιαστικοί, επειδή κάτι μικρό κι ασήμαντο τούς «χάλασε».

Καρκίνος

Δεν είναι ότι στερούνται δεξιοτήτων, απλώς βαριούνται εύκολα κι αυτό… βγαίνει προς τα έξω. Αν δεν είναι ερωτευμένοι κι ενθουσιασμένοι, μπορεί να δώσουν την εντύπωση ότι σου κάνουν χάρη –γι’ αυτό και είναι τόσο χαμηλά στη λίστα μας.

Λέων

Το θέμα των λεόντων είναι γνωστό: ο εγωισμός τους. Μπορεί να είναι οι καλύτεροι εραστές, αλλά αν υπαινιχθείτε έστω (εσείς η ίδια ή η κατάσταση από μόνη της) ότι δεν είναι ο καλύτερος, ο καταπληκτικότερος, ο συγκλονιστικότερος όλων, τότε θα έρθει η καταστροφή –και η γκρίνια.

Κριός

Οι Κριοί είναι τύποι ηγετικοί κι όπως πολλοί ηγέτες, καμιά φορά, τείνουν να ξεχνούν τον λαό τους. Μαντέψτε πώς μεταφράζεται αυτό εν προκειμένω; Ναι, σωστά μαντεύετε. Σε αδιαφορία και… ερωτική μοναξιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ