Μπραντ Πιτ σε Γουάινστιν: Άκου, μάγκα, θα σε σκοτώσω αν "βάλεις χέρι" ξανά στην Γκουίνεθ Πάλτροου- Τι είπε η ίδια

Το άγνωστο παρασκήνιο ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και τον Χάρβεϊ Γουαινστιν σε πρεμιέρα του Broadway, μετά την σεξουαλική παρενόχληση της Γκουίνεθ Πάλτροου από τον παραγωγό.

Ένα από τα θύματα του Χάρβεϊ Γουάινστιν ήταν και η Γκουίνεθ Πάλτροου, την οποία ο παραγωγός παρενόχλησε σεξουαλικά όταν ήταν 22 χρονών, όπως η ίδια παραδέχτηκε πριν από μερικούς μήνες.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε χθες στην εκπομπή "The Howard Stern Show" και αποκάλυψε το άγνωστο παρασκήνιο, ανάμεσα στον τότε σύντροφό της Μπραντ Πιτ και τον Γουάινστιν σε μια πρεμιέρα του Broadway το 1995.   

Η Γκουίνεθ Πάλτροου είχε μιλήσει στον Μπραντ Πιτ για το γεγονός ότι ο παραγωγός, ο οποίος είχε προσλάβει την νεαρή ηθοποιό για να παίξει στην ταινία "Emma", την κάλεσε στο ξενοδοχείο Peninsula Beverly Hills, όπου την παρενόχλησε, ενώ επέμενε να πάνε μαζί και στο δωμάτιό του.

Όταν ο Πιτ συνάντηθηκε με τον Γουάινστιν, στην πρεμιέρα του "Άμλετ", τον κόλλησε στον τοίχο και του είπε χαρακτηριστικά «Αν τολμήσεις να την κάνεις να αισθανθεί ξανά άβολα, θα σε σκοτώσω ή κάτι τέτοιο...».

Η Πάλτροου τόνισε πως θα τον αγαπά και θα τον ευγνωμονεί πάντα για αυτή του την πράξη καθώς ρίσκαρε την δική του φήμη για εκείνη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ