Κινέζος 81 ετών είναι το γηραιότερο μοντέλο του κόσμου - 3 ώρες γυμναστική την ημέρα έτοιμος για Χόλιγουντ (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Από την Κίνα στις ευρωπαϊκές πασαρέλες κι από εκεί, στο Χόλιγουντ.

Ο Ντεσούν Ουάνγκ αποδεικνύει πως η βιολογική ηλικία δεν παίζει ρόλο γι' αυτό στα 81 χρόνια του θεωρείται ως ο πιο σέξι ηλικιωμένος άνδρας στην Κίνα. Μάλιστα, έχει περπατήσει στην πασαρέλα κι ετοιμάζεται για το Χόλιγουντ.

Όλα άρχισαν τυχαία, όταν ο σχεδιαστής μόδας Χου Σεγκουάνγκ είδε μια φωτογραφία του 81χρονου κι ενθουσιάστηκε. Ο Ντεσούν Ουάνγκ εμφανίστηκε στην πασαρέλα ημίγυμνος κι έκλεψε τις εντυπώσεις. Επίσης, έδωσε το «παρών» στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου κι είναι το κεντρικό πρόσωπο μεγάλων εταιρειών.

Ο ίδιος γυμνάζεται τρεις ώρες και κολυμπάει τουλάχιστον 1,5 χιλιόμετρο ημερησίως. Ακόμα, μαθαίνει Αγγλικά για να μπορέσει να εκπληρώσει ένα όνειρό του όπως είναι το να συμμετάσχει σε μια χολιγουντιανή ταινία. Μάλιστα, έχει τονίσει ότι όταν «φύγει» από τη ζωή θέλει να δωρίσουν το σώμα του στην Ιατρική μιας κι όπως έχει τονίσει σε συνέντευξή του: «Είναι μάταιο να ανησυχείς για τον θάνατο. Όταν είσαι νεκρός, δεν ξέρεις ότι δεν είσαι ζωντανός».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ