Ρεάλ Μαδρίτης - Φενερμπαχτσέ στον τελικό της Ευρωλίγκας

Πάμπλο Λάσο εναντίον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κι η Φενερμπαχτσέ θα τεθούν αντιμέτωπες στον τελικό της Ευρωλίγκας που θα διεξαχθεί την Κυριακή (20/05), στις 21:00 (ώρα Ελλάδας), στο Βελιγράδι.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς επικράτησε της Ζαλγκίρις, στον πρώτο ημιτελικό που έγινε χθες (18/05) με 76-67. Η Φενερμπαχτσέ είχε τα ηνία του αγώνα καθ' όλη τη διάρκεια, αλλά κατέβαλε δύσκολα την αντίσταση που προέβαλαν οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Κώστας Σλούκας πέτυχε 14 πόντους, 1 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 24 λεπτά συμμετοχής.κι έτσι μετά τη διετία 2012-13, στην οποία κατέκτησε δύο διαδοχικά ευρωπαϊκά τρόπαια με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή (20/05) θα προσπαθήσει να επαναλάβει το ίδιο.

Στον έτερο ημιτελικό της Παρασκευής (18/05), η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 92-83 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη. Η ρωσική ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ, με 30-20, στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά από τη δεύτερη περίοδο και μετά, ο επιθετικός πλουραλισμός των Ισπανών ανέτρεψε τα δεδομένα χάρη σε μεγάλα τρίποντα. Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν οι Σέρχιο Γιουλ και Λούκα Ντόνσιτς που πέτυχαν από 16 πόντους έκαστος κι έτσι το σύνολο του Πάμπλο Λάσο θα διεκδικήσει, αύριο (20/05), το δέκατο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του συλλόγου.

Ο «μικρός» τελικός θα γίνει την Κυριακή (20/05), στις 18:00 (ώρα Ελλάδας) μεταξύ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Ζαλγκίρις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ