Συνεχίζεται το δράμα για την οικογένεια της Meghan λίγο πριν τον γάμο- Τροχαίο για την αδελφή της μετά τις "βαριές κουβέντες" για την μέλλουσα νύφη

Λίγες ώρες μένουν για τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, όμως το "δράμα" στην οικογένεια της νύφης συνεχίζεται...

Πονοκέφαλο στο μελλόνυμφο ζεύγος, αλλά και ολόκληρη την βασιλική οικογένεια, εξακολουθούν να προκαλούν οι συγγενείς της Meghan Markle.

Μετά το "σκάνδαλο" με τον πατέρα της, Thomas Markle, ο οποίος έστησε παπαράτσι φωτογραφίες, για μεγάλο χρηματικό ποσό, η αδελφή της 36χρονης ηθοποιού ξαναχτύπησε!

Η Samantha Grant μιλώντας στο TMZ, τόνισε πως μπορεί να λέει ό,τι θέλει για εκείνη, καθώς υπάρχει ελευθερία του λόγου, ενώ ανέφερε πως η Meghan δεν έχει πλέον σχέσεις με κανέναν στην οικογένεια.

Μετά από τη συνέντευξη, δε, η ετεροθαλής αδελφή της Meghan είχε ένα τροχαίο αλά... Νταϊάνα, όπως αποκάλυψε ο σύντροφός της στο TMZ.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, το ζευγάρι οδηγούσε στη Φλόριντα όταν ένας φωτορεπόρτερ τους εντόπισε και εκείνοι στην προσπάθειά τους να τον αποφύγουν προσέκρουσαν πάνω σε τσιμεντένιο φράχτη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η Samantha.

H ίδια πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο αστράγαλο.

Παράλληλα και ο πατέρας της Meghan Markle υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καρδιάς και αναρρώνει στο νοσοκομείο.

Αν και η Meghan τόνισε πως "τον συγχωρεί" για όλα όσα συνέβησαν και "τον αγαπά", σε μηνύματα που αντάλλαξαν, σύμφωνα με την Daily Mail, ο πατέρας της Meghan φαίνεται πως δεν θα βρεθεί, τελικά, στον βασιλικό γάμο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ