Κορίνα Τσοπέη: «Πολλές φορές σκέφτηκα να σκοτώσω τον σύζυγό μου, όταν με εγκατέλειψε με τρία παιδιά»

«Να τον σκοτώσω, ναι, το είχα σκεφτεί. Μου ερχόταν να πάρω το αυτοκίνητο και να μπω μέσα στο δικαστήριο και να τον τελειώσω. Όμως μετά, που ήμουν νηφάλια, έλεγα «όχι, δεν θα καταστραφώ» τόνισε η ίδια.

Πρόκειται για μία από τις ωραίοτερες Ελληνίδες διαχρονικά, η οποία μάλιστα έχει κατακτήσει και τον τίτλο της "Μις Υφήλιος" το 1964.

Ο λόγος για την Κορίνα Τσοπέη, η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso.

Είχατε ερωτικές απογοητεύσεις;

Μην πας μακριά: Ο άντρας που ερωτεύτηκα και έκανα τρία παιδιά μαζί του με εγκατέλειψε.

Είναι ακόμα αγκάθι στην καρδιά σας αυτή η εγκατάλειψη;

Όχι. Γιατί τον άντρα μου τον «έθαψα» μέσα στο μυαλό μου την ίδια μέρα. Δεν υπήρχε για μένα μετά. Αυτός πίστευε ότι θα με ξαναβρεί κοντά του. Εγώ όμως είχα δώσει το τέλος σε αυτή την ιστορία. Μετά γνώρισα τον δεύτερο σύζυγό μου, που έκανε τη ζωή μου τόσο όμορφη όσο δεν θα μπορούσα να φανταστώ ούτε σε όνειρο. Στην πραγματικότητα, ο πρώτος μου σύζυγος μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω έναν δεύτερο υπέροχο άντρα.

Εκείνες τις τραγικές στιγμές σκεφτήκατε να δώσετε τέλος στη ζωή σας, δεδομένου ότι ήσασταν μόνη σε μια ξένη χώρα με τρία ανήλικα παιδιά;

Όταν έχεις παιδιά δεν το σκέφτεσαι αυτό. Να τον σκοτώσω, ναι, το είχα σκεφτεί. Ου ου, πολλές φορές. Μου ερχόταν να πάρω το αυτοκίνητο και να μπω μέσα στο δικαστήριο και να τον τελειώσω. Εκείνες τις τραγικές ώρες ήθελα εκδίκηση, όμως μετά, που ήμουν νηφάλια, έλεγα «όχι, δεν θα καταστραφώ». Ευτυχώς, όλες τις πράξεις της ζωής μου τις περνάω από κόσκινο