Αδελφός 19χρονης: «Με θάψανε ζωντανό- Δεν θα είχε γίνει τίποτα αν το ήξερα»- Τι είπε ο δικηγόρος της παιδοκτόνου

Τι λένε ο αδελφός και ο δικηγόρος της 19χρονης παιδοκτόνου...

Ο αδελφός της 19χρονης που έπνιξε το νεογέννητο μωρό της στην Πετρούπολη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Live News" τονίζοντας πως δεν γνώριζε ότι η αδελφή του ήταν έγκυος.

«Μακάρι να το είχα καταλάβει, δεν θα είχε συμβεί τίποτα... Δεν είναι δυνατόν να σκοτώσουν παιδί...» ανέφερε ο ίδιος, ενώ τόνισε πως το έμαθε στην ΓΑΔΑ, το περασμένο Σάββατο.

Όπως είπε, την μοιραία ημέρα, η αδελφή του του παραπονέθηκε για πόνους στη μέση και μάλιστα κάλεσε γιατρό, ωστόσο, πριν έρθει ο γιατρός η ίδια του είπε πως ο πόνος πέρασε και εκείνος έφυγε από το σπίτι.

«Με θάψανε ζωντανό...» ανέφερε ο αδελφός της, ενώ συμπλήρωσε «Θα το κρατούσαμε το παιδί, αν δεν μπορούσαμε εμείς θα το δίναμε σε κάποιον άνθρωπο, αλλά όχι να σκοτώσουμε παιδί...».

Παράλληλα, ο δικηγόρος της Σπύρος Δημητρίου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε πως, «ο τρόπος είναι σίγουρα σκληρός», ωστόσο όπως είπε, «δεν μου είναι πολύ εύκολο να μπω στο μυαλό μιας 18χρονης μαθήτριας που είχε μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και τη διέκοψε για να ξαναμείνει έγκυος».

Κληθείς να σχολιάσει τον ισχυρισμό της νεαρής ότι προτού πνίξει το μωρό της το θήλασε, τον αμφισβήτησε και αιτιολογώντας είπε πως «αυτά που περιγράφει δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν όλα βάση. Δεν είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά συνέβησαν».

Αναφερόμενος στην 54χρονη μητέρα της 19χρονης, η οποία κατηγορείται για συναυτουργία τόνισε ότι, σύμφωνα με τη βιβλιογραφία «στο 90% τέτοιων υποθέσεων συνδράμει η μητέρα», ενώ σχετικά με το γεγονός ότι η κοπέλα έκρυψε την εγκυμοσύνη της, είπε πως «λέει ότι όσο μπορούσε το έκρυβε».

«Με το πνευματικό της επίπεδο η ίδια το συνέλαβε ως ενός είδους αμβλώσεως αυτό που έκανε. Η προσέγγισή της ήταν κάπως έτσι», κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ