Προβλήματα λίγο πριν τον βασιλικό γάμο- Απαρηγόρητη η Meghan, δεν θα τη συνοδεύσει ο πατέρας της στην εκκλησία

Λίγες μέρες έμειναν για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Meghan Markle, με τα "δράματα" να συνεχίζονται στην οικογένεια της νύφης...

Αυτός ο βασιλικός γάμος φαίνεται πως δεν θα θυμίζει κανέναν από τους προηγούμενους, καθώς η οικογένεια της Meghan Markle συνεχίζει να... προκαλεί προβλήματα.

Μετά, λοιπόν, από την αδελφή που έγινε έξαλλη που δεν έλαβε πρόσκληση για τον γάμο και παρότρυνε τον Harry να τον ακυρώσει, ούτε ο πατέρας της Meghan, Thomas Markle, θα βρεθεί στη Βρετανία για την μεγάλη μέρα, όπως φαίνεται.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, τόσο η μέλλουσα νύφη όσο και ο πρίγκιπας είναι πολύ στεναχωρημένοι από το γεγονός πως ο πατέρας της Meghan δεν θα την συνοδεύσει στην εκκλησία.

Ωστόσο, ο Thomas Markle φέρεται να θέλει να γλιτώσει την κόρη του, αλλά και την βασιλική οικογένεια, από περισσότερα σκάνδαλα και ντροπή, μετά την αποκάλυψη πως ο 73χρονος Markle "έστησε" μαζί με παπαράτσι φωτογραφίες που τον δείχνουν να προετοιμάζεται για τον γάμο και να γκουγκλάρει φωτογραφίες τους ζεύγους.

Ο Thomas Markle ανέφερε πως τα χρήματα δεν ήταν το κίνητρο για τις στημένες φωτογραφίες αλλά η αλλαγή της εικόνας του.

Τον Markle κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας να μπαίνει μέσα σε ίντερνετ καφέ, μαζί με τον παπαράτσι.

Ενώ σύμφωνα με το TMZ, ο πατέρας της Meghan πιστεύεται πως έλαβε περίπου 100.000 δολάρια για τις εν λόγω φωτογραφίες.

Αν και όλο αυτό το διάστημα του πρόσφεραν μεγάλα χρηματικά ποσά για μία συνέντευξη, εκείνος είχε απορρίψει όλες τις προτάσεις, ωστόσο, δεν θεώρησε πως αυτές οι φωτογραφίες θα ήταν κάτι κακό, αντίθετα θεώρησε πως θα βελτίωσαν την εικόνα του.

Ωστόσο, μετά την αποκάλυψη, σύμφωνα με το φιλικό του περιβάλλον, αισθάνεται αναστατωμένος και ένοχος για όσα συνέβησαν με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να κρατηθεί μακριά από την κόρη του και τον πρίγκιπα Harry.

Παράλληλα, ο 73χρονος άνδρας ισχυρίζεται ότι υπέστη καρδιακή προσβολή πριν από έξι ημέρες περίπου και μάλιστα πως έφυγε από το νοσοκομείο νωρίτερα για να μπορέσει να βρεθεί στον βασιλικό γάμο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, μόνο η μητέρα της Meghan και πρώην σύζυγός του, Doria Ragland, θα συνοδεύσει την Meghan στην εκκλησία.

(Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle με την μητέρα της, Meghan, Doria Ragland)

Όπως αναφέρει, όμως, το δημοσίευμα, η 36χρονη μέλλουσα νύφη είναι απαρηγόρητη και παρακαλεί τον πατέρα της να αλλάξει γνώμη...

Για να δούμε...